Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

λωριδα



Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε χθες ότι πραγματοποίησε νέους βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων της οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, σε αντίποινα για την εκτόξευση εμπρηστικών μπαλονιών από τον θύλακο της Παλαιστίνης στο έδαφος του Ισραήλ.



Πανεπιστήμιου:Ξεκίνησαν εργασίες για την επαναφορά λωρίδας κυκλοφορίας

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Πανεπιστημίου για την απόδοση μιας επιπλέον λωρίδας κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα, περιορίζοντας, έτσι, τον «Μεγάλο Περίπατο», από τις 21 Αυγούστου.



Δίχως τέλος η αιματοχυσία στη Γάζα

Κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων και συγκρούσεων με Ισραηλινούς στρατιώτες που ήταν ανεπτυγμένοι κατά μήκος του φράκτη που χωρίζει το Ισραήλ από τον παλαιστινιακό θύλακα σκοτώθηκαν την Παρασκευή πέντε Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας.



Αποστολή στη Λωρίδα της Γάζας ετοιμάζει ο ΙΣΑ

Αποστολή με εθελοντές γιατρούς στη Λωρίδα της Γάζας προκειμένου να συμβάλλουν στην υγειονομική φροντίδα των τραυματιών, διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

 

Έκκληση των Παλαιστινίων για διεθνή επέμβαση - "Τρομερή η σφαγή στην Λωρίδα της Γάζας"

Για "τρομερή σφαγή" κατηγορεί το Ισραήλ η κυβέρνηση της Παλαιστίνης, καθώς αυξάνεται συνεχόμενα ο αριθμός των νεκρών διαδηλωτών στην Λωρίδα της Γάζας, διαμαρτυρόμενοι για τα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.