Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

λόγια



Μετά το Φανάρι διαψεύδει και ο υπουργός Παιδείας τα «λόγια» του Οικ. Πατριάρχη για τον Τσίπρα

«Μετά  την κατηγορηματική διάψευση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για το δημοσίευμα σχετικά με φράσεις που αποδίδονται στον Οικουμενικό Πατριάρχη, η δική μου διάψευση θα ήταν εκ του περισσού», ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, με αφορμή δημοσιεύματα για τη συνομιλία που είχε με τον Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι.



Το Φανάρι διαψεύδει «λόγια» του Οικ. Πατριάρχη για τον Τσίπρα που έγραψαν «Τα ΝΕΑ»

«Πληροφορίες και δήθεν αποσπάσματα της διαλογικής συζητήσεως του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου με τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Νίκος Παπαχρήστου.



Ραγίζει καρδιές: Πάνω σε βράχο το μήνυμα των γονιών για το 6 μηνών βρέφος (εικόνες)

«Ραγίζουν καρδιές» τα λόγια της μητέρας και του πατέρα του 6μηνου βρέφους που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά της Δευτέρας.

Τραγική ειρωνεία, ο πατέρας του παιδιού είναι πυροσβέστης κι έσβηνε την φωτιά στην Πεντέλη όταν το παιδί του πέθαινε στην Αργυρή Ακτή, ενώ η μητέρα του παιδιού παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή σε δωμάτιο του Ευαγγελισμού.



Ανατριχιαστικά όσα έλεγε ο Γέροντας Παϊσιος για τις πυρκαγιές

Τα λόγια του Αγίου Γέροντα Παϊσίου, στις δύσκολες ημέρες του ανείπωτου πόνου των φονικών πυρκαγιών, έρχονται να καταδείξουν το μεγαλείο ενός ανθρώπου του Θεού...



Τα συγκινητικά λόγια του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Βλάσση Μπονάτσο

Για τον Βλάσση Μπονάτσο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξή του στο «Κ» της Καθημερινής.

«Τον Βλάσση τον θαύμαζα πάρα πολύ και ο λόγος που έκανα παρέα μαζί του, πέρα από το ότι τον αγαπούσα, ήταν ότι μου πρόσφερε ένα λούνα παρκ, ήταν το προσωπικό μου λούνα παρκ.



Τα σπαρακτικά λόγια του μοντέλου με την κοκαΐνη μέσα από τη φυλακή

Τον δικό της «Γολγοθά» μέσα στις φυλακές υψίστου ασφαλείας της Κίνας ανεβαίνει η 19χρονη Ειρήνη από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο σακίδιο της.