Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

λαός

 

Σπάει καρδιές το γράμμα του Χάινς για την Ελλάδα: Δεν ξέρετε τι λαός είναι οι Έλληνες

O Κάιλ Χάινς κατά την διετή (2011-13) παρουσία του στην Ελλάδα ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με την χώρα μας και μέσω του Sportraits.org αναφέρθηκε στην πύρινη καταστροφή που άφησε πίσω της δεκάδες θύματα.

Γράφει ο Κάιλ Χάινς



«Ο τελευταίος κάτοικος»: μια ταινία αφιερωμένη στον Λαό του Ναγκόρνο Καραμπάχ

Ο Αρμένιος σκηνοθέτης Τζιβάν Αβεντισιάν είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την ταινία του "ΤΕΒΑΝΙΚ" που προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2015.  Φέτος ο σκηνοθέτης επανέρχεται, με την τρίτη και τελευταία ταινία της τριλογίας αφιερωμένης στον αγώνα του λαού του Ναγκόρνο Καραμπάχ (Αρτσάχ) για ανεξαρτησία, με τίτλο «Ο Τελευταίος Κάτοικος», σε μουσική του Σερζ Τανκιάν και καταξιωμένους ηθοποιούς



Στο ΛΑΟΣ ο βουλευτής Νίκος Μίχος

Στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό θα ανήκει πλέον ο βουλευτής Νίκος Μίχος. 

Την προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Ευβοίας, ο οποίος προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή, ανακοίνωσε το μεσημέρι από τηλεοράσεως, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, μαζί με τον Ν. Μίχο. 



Κομισιόν: Ιστορικές οι θυσίες του ελληνικού λαού τα τελευταία επτά-οκτώ χρόνια

Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι γυρίζουμε σελίδα και ότι το κεφάλαιο εμπιστοσύνης στις σχέσεις Ελλάδας - ΕΕ το έχτισε κυρίως ο ελληνικός λαός με τις ιστορικές θυσίες του τα τελευταία 7-8 χρόνια , δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Ε».



Τσίπρας: Στο πρόσωπό μου βραβεύετε έναν ολόκληρο λαό

«Σήμερα, στο πρόσωπό μου βραβεύετε έναν ολόκληρο λαό. Και, εξ' ονόματός του, παραλαμβάνω το βραβείο σας και σας ευχαριστώ. Γιατί στον ελληνικό λαό ανήκει.