Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 -

Κριστίν Λαγκάρντ



Θα εμπλακούμε στην Ελλάδα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο

Ανοιχτό αφήνει το ΔΝΤ το θέμα της συμμετοχής του στο ελληνικό πρόγραμμα, με την Κριστίν Λαγκάρντ να δηλώνει ότι ο τρόπος εμπλοκής του Ταμείου θα γίνει σαφής στις 21 Ιουνίου. Όπως δήλωσε από το Βερολίνο η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ:



"Πέθαναν" την Κριστίν Λαγκάρντ

Το διαβάσαμε κι αυτό! Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για δήθεν αιφνίδιο θάνατο της Κριστίν Λαγκάρντ. Η κακή «είδηση» φυσικά διαψεύστηκε, καθώς η διευθύντρια του ΔΝΤ είναι πολύ καλά στην υγεία της.



Ποιος έκανε «φροντιστήριο» στον Αλέξη Τσίπρα για τη συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ

Ταχύρυθμο σεμινάριο φαίνεται πως έκανε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, λίγο πριν από τη συνάντησή του με την Κριστίν Λαγκάρντ στην Ουάσιγκτον.



Περισσότεροι από 140.000 πολίτες ζητούν μια νέα «πραγματική δίκη» για την Κριστίν Λαγκάρντ

Περισσότερες από 140.000 υπογραφές μέσα σε τρεις ημέρες έχει ήδη συγκεντρώσει στο Change.org ένα κείμενο που ζητά η Κριστίν Λαγκάρντ να δικαστεί από ένα κανονικό δικαστήριο.



Η Κριστίν Λαγκάρντ «ανέλαβε» την ευθύνη για όλα

«Ανέλαβε» την ευθύνη για τα πάντα ωστόσο αρνείται να πληρώσει για μια απάτη που κανείς δεν είχε προβλέψει: η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου υπεραμύνθηκε των χειρισμών της, στο τέλος της δίκης της στη Γαλλία, καθώς επέτρεψε «από αμέλεια» την κατάχρηση κρατικών κεφαλαίων όταν ήταν υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Γαλλίας.



Λαγκάρντ: Ο κατώτατος μισθός είναι υψηλός στην Ελλάδα

Το ΔΝΤ συνεχίζει την σταθερά άκαμπτη και σκληρή στάση του προς την Ελλάδα ,με την διευθύντρια Κριστίν Λαγκάρντ, να επισημαίνει προκλητικά πως ο κατώτατος μισθός στη χώρα μας παραμένει υψηλός.