Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

κρέμα



Τι είναι το toner και γιατί αξίζει να το εντάξετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας

Αν είστε από τις γυναίκες που ακολουθούν μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου, τότε συγχαρητήρια! Αν, όμως, θεωρείτε πως οι κρέμες ημέρας και νυκτός που εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας κάθε μέρα είναι αρκετές, τότε αξίζει να διαβάσετε παρακάτω για τα οφέλη των toners στην επιδερμίδα σας και να τα εντάξετε στο skincare σας.



Η τεχνική για να απαλλαγείς από την ψαλίδα στα μαλλιά

Η ψαλίδα είναι ένας από τους χειρότερους εφιάλτες της ομορφιάς των μαλλιών.

Τα σπασμένα άκρα ή αλλιώς η ψαλίδα που όλες γνωρίζουμε συμβαίνει όταν τα μαλλιά γίνονται ξερά και εύθραυστα.



Η σωστή χρήση της ρετινόλης το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο, θα πρέπει να γίνει γνωστό, πώς αποτελεί την ιδανική εποχή προκειμένου να περιποιηθείτε ακόμη περισσότερο το πρόσωπό σας, και η ρετινόλη θα βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας και της νεανικής όψης του δέρματός σας.



Αυτές είναι οι κινήσεις που μειώνουν τις ρυτίδες στα μάτια

Είναι γνωστό πως οι εξειδικευμένες καλλυντικές συνθέσεις είναι απαραίτητες προκειμένου για να βελτιώσετε την εικόνα των ματιών σας και να μειώσετε τις ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης.

Ωστόσο, δεν είναι αρκετές. Χρειάζεται και η συστηματική περιποίηση με τις κατάλληλες κινήσεις για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



Κρέμα μπανάνας με μπισκότα και σαντιγί

 

 

Βήμα 1
Τοποθετήστε τις μπανάνες, τους κρόκους, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ, τη βανίλια και το γάλα σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2


Τα τρία λάθη που κάνεις και τα μαλλιά σου αργούν να μακρύνουν

Σε πολλές γυναίκες αρέσει να διατηρούν μακριά τα μαλλιά τους και δεν είναι λίγες εκείνες που προσπαθούν με πολλά και διαφορετικά προϊόντα να καταφέρουν να φθάσουν στο επιθυμητό μάκρος.