Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κρεας



Έχετε χοληστερίνη; – Αυτά είναι τα πέντε κρέατα που πρέπει να αποφεύγετε

H χοληστερίνη είναι λιπαρή στερόλη που βρίσκεται στη μεμβράνη των κυττάρων όλων των ιστών του σώματος, καθώς και στο πλάσμα του αίματος όλων των ζώων.

Η υψηλή χοληστερόλη είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην καρδιοπάθεια, η οποία παραμένει η νούμερο ένα κύρια αιτία θανάτου.



Δείτε πόσες θερμίδες έχουν τα φαγητά της Τσικνοπέμπτης

Η Τσικπνοπέμπτη είναι πλέον εδώ, και οι περισσότεροι περιμένουμε πως και πως να ψήσουμε τα αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους παϊδάκια, αλλά και άλλα κρέατα που ψήνονται στα κάρβουνα. Ωστόσο, πόσες θερμίδες έχουν;



Μεγάλη προσοχή: Ποια κομμάτια από το κρέας στα κάρβουνα μπορεί να είναι καρκινογόνα

Η Τσικνοπέμπτη είναι εδώ και οι περισσότεροι έχουν κάνει ήδη τις ετοιμασίες τους για κρεοφαγία με ψήσιμο στα κάρβουνα.



Αυτό είναι το πιο ακριβό κρέας στον κόσμο – Πόσο κοστίζουν τα 500 γραμμάρια

Σε αρκετά κρεοπωλεία, ανάμεσα στα φρέσκα κρέατα, μπορεί να συναντήσει κανείς παλαιωμένα παϊδάκια και μπριζόλες με ξεχωριστή γεύση και μυρωδιά.

 

Ωστόσο, για τον Alexandre Polmard, έναν κρεοπώλη έκτης γενιάς που κατάγεται από τη βορειοανατολική Γαλλία, αυτές οι μπριζόλες θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται σε νηπιακή ηλικία.



Αυτά είναι τα συμπτώματα ανεπάρκειας της βιταμίνης Β6 – Σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Η βιταμίνη Β6, θα πρέπει να γίνει γνωστό πως παίζει σημαντικό ρόλο στην μεταβολική διαδικασία και στον σχηματισμό της αιμοσφαιρίνης.

Συμμετέχει σε περισσότερες από 100 ενζυμικές αντιδράσεις. Σοβαρές συνέπειες για την υγεία, όπως πόνος στα νεύρα και εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να προκύψουν από την έλλειψη βιταμίνης Β6.



Κατασχέθηκαν 168 κιλά ληγμένα παραπροϊόντα κρέατος

Παραπροϊόντα κρέατος τα οποία είχαν λήξει και ήταν προς πώληση εντόπισαν ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.