Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κοζάνη



Κοζάνη: Άγνωστοι «Ξάφρισαν» από ηλικιωμένη χρυσές λίρες αξίας 25.000 ευρώ

Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε ηλικιωμένη στη Κοζάνη που πάσχει από άνοια καθώς άγνωστοι της πήραν χρυσές λίρες αξίας 25.000 ευρώ.



Η Κοζάνη υποδέχεται σήμερα τον Σταυρό του Μεγάλου Κωνσταντίνου εκ της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Αντίγραφο του Σταυρού του Αγίου Κωνσταντίνου θα κομίσει σήμερα, στις 16:00, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίν



«Θαυματουργό»: Το αντικαρκινικό φυτό που φυτρώνει στην Ελλάδα

Άλλοι το λένε σαφράν, άλλοι κρόκο. Όπως και να το πεις αυτό το θαυματουργό φυτό που φυτρώνει με ευκολία στην ελληνική γη είναι ένα υπερόπλο που έχουμε στα χέρια μας για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας.



Φωτιά σε δασική έκταση στην Κοζάνη

Την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστική προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις δασικές πυρκαγιές με την πυροσβεστική να δίνει μάχη ώστε να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. 

Η φωτιά στα όρια του Διλόφου και Πενταλόφου Κοζάνης και Σαμαρίνας Γρεβενών, κατακαίει δασική έκταση σε δύσβατη περιοχή από την Κυριακή.



Φωτιά στην Οινόη Κοζάνης - Προσπάθειες κατάσβεσης

Η Κοζάνη είναι  άλλη μια περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα με πυρκαγιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Οινόης του Δήμου Κοζάνης, στη θέση Κούκος, 1 χιλιόμετρο μόλις από το χωριό.



Χρυσοχοϊδης-Κοζάνη: Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε φρένο στην πανδημία- Έχουμε σχέδιο

Την αυστηρή τήρηση των μέτρων ζήτησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίησε κατά την έκτακτη επίσκεψή του στην Κοζάνη.