Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

κουκουλοφοροι



ΑΠΘ: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο τμήμα Γεωπονίας και έριξαν μπογιές

Σήμερα γύρω στις 10:00 το πρωί σημειώθηκαν επεισόδια στο Γεωπονικό τμήμα του ΑΠΘ, όταν τρία άτομα εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισήλθαν στην πρυτανεία, πέταξαν μπογιές και προκάλεσαν φθορές.



Kουκουλοφόροι με την απειλή μαχαιριού λήστεψαν 85χρονη στη Βάρη

Τον τρόμο στα χέρια τριών αδίστακτων διαρρηκτών έζησε τα ξημερώματα της Παρασκευής μια 85χρονη στη Βάρη.

Συγκεκριμένα, τρία άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο σπίτι της 85χρονης από παράθυρο που παραβίασαν και με την απειλή μαχαιριού της πήραν ότι βρήκαν μέσα και διέφυγαν.

 



Προβοκάτορες κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ και στο Σύνταγμα – Συγκρούσεις με την αστυνομία

Βόμβες μολότοφ έριξαν στο προαύλιο της Βουλής προβοκάτορες κουκουλοφόροι οι οποίοι μάλιστα εκσφενδόνισαν και μπουκάλια πάνω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ο κύριος όγκος των διαδηλωτών άρχισε να τρέχει μακριά από την πλατεία Συντάγματος, ωστόσο η πορεία δεν διαλύθηκε, αν και επικράτησε ένταση για αρκετά λεπτά.



Επεισόδια μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη – Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδους

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, καθώς κουκουλοφόροι βγήκαν από το ΑΠΘ και έβαλαν φωτιά σε κάδο στην οδό Εθνικής Αμύνης, απέναντι από το νοσοκομείο Γεννηματάς.



Ο Μηταράκης ανέβασε φωτογραφία του σπασμένου αυτοκινήτου του από κουκουλοφόρους

Το αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη, έσπασαν μεταξύ άλλων οι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν σε πολιτική εκδήλωση στη Συγγρού, όπου παρευρίσκονταν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 



Επιδρομή κουκουλοφόρων στη Βαλαωρίτου υπέρ Κουφοντίνα

Ομάδα περίπου είκοσι ατόμων προκάλεσε καταστροφές σε καταστήματα στην οδό Βαλαωρίτου - «Παρέμβαση» υπέρ της άδειας στον Κουφοντίνα
Καταδρομική επίθεση στην οδό Βαλαωρίτου έκανε πριν από λίγο ομάδα περίπου είκοσι κουκουλοφόρων. Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα, ενώ φώναξαν συνθήματα υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.'