Κότσι χοιρινό με τραγανή πέτσα και πουρέ γλυκοπατάτας..
7
Μαρτίου
2021
- 12:16
Τελευταία τροποποίηση στις 7 Μαρτίου, 2021 - 20:19
Το χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως χειμωνιάτικο, παρεΐστικο φαγητό –μεζές. Φτηνό κομμάτι κρέατος το κότσι, που ζητά πολύ και αργό μαγείρεμα, μια και είναι ένας σκληρός μυς, γιατί δουλεύεται περισσότερο από κάθε άλλον στο ζώο, στηρίζοντας όλο του το βάρος σε κάθε του βήμ