Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Τζορτζ Κλούνεϊ: Γίνεται για πρώτη φορά μπαμπάς από στιγμή σε στιγμή



Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του ετοιμάζεται να ζήσει ο διάσημος ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του αφού ο πελαργός αναμένεται να έρθει πιο νωρίς από ότι περίμεναν.

 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ προσπάθησε για αρκετό καιρό να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της συζύγου του Αμάλ, αλλά τελικά τον πρόδωσε ο καλύτερός του φίλος Ματ Ντέιμον και αποκάλυψε σε συνέντευξή του το ευχάριστο γεγονός ότι περιμένει δίδυμα.

Στη συνέχεια προσπάθησε να κρατήσει κρυφό το φύλο των μωρών, ωστόσο αρχικά η μαμάτου και στη συνέχεια η φίλη του Σίντι Κρόφορντ αποκάλυψαν ότι περιμένει ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Τώρα πηγή από το φιλικό του περιβάλλον ισχυρίζεται ότι αν και η γέννηση των διδύμων αναμενόταν την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, ωστόσο η 39χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι έτοιμη να μπει στο μαιευτήριο. «Περιμένουν να γεννήσει λίγο πιο νωρίς» λένε οι πηγές για το ζευγάρι που προς το παρόν έχει αποσυρθεί στο σπίτι του στο Σόνινγκ της Αγγλίας. Πάντως εμείς έχουμε να δώσουμε μια συμβουλή στο Τζορτζ. Τι τις θες τις μυστικοπάθειες βρε Τζορτζ... Με τέτοιους φίλους; Μήπως βρε αγόρι να το ξανασκεφτείς το θέμα;