Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 -

Τζέιμι Φοξ: «Χρειάζεται όλες τις προσευχές των θαυμαστών του»- Τι συμβαίνει με την υγεία του διάσημου ηθοποιού



Ένας σχεδόν μήνας έχει περάσει από τη μέρα που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσκομείο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Τζέιμι Φοξ.

Το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας, η κόρη του ηθοποιού, Κορίν, στις 12 Απριλίου, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κάνοντας λόγο για ιατρική επιπλοκή που επέβαλε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
  
«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή την Τρίτη. Ευτυχώς, της ταχεία αντιμετώπισης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».
 

Τριάντα μέρες μετά, ελάχιστές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Και οι θαυμαστές του όπως είναι αναμενόμενο ανησυχούν, με τα δημοσιεύματα να είναι διφορούμενα.

Πηγή από το στενό οικογενειακό κύκλο του ηθοποιού ανέφερε στο «Radar» την Τρίτη, πως οι φίλοι του και η οικογένεια του «ελπίζουν για το καλύτερο – αλλά προετοιμάζονται για το χειρότερο», μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.
Από την άλλη μεριά, μια ακόμα πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στο «TMZ» ότι «χρειάζεται όλες τις προσευχές και τις ευχές που μπορούν να συγκεντρώσουν οι θαυμαστές του».

Ο ηθοποιός το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν στην Ατλάντα της Τζόρτζια για τα γυρίσματα της ταινίας «Back In Action» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κάμερον Ντίαζ και Γκλέν Γκλόουζ.