Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τραγωδία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο τα μέλη της γνωστής μπάντας Her’s και ο μάνατζερ τους



Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2017. Πριν από λίγους μήνες έβγαλαν και τον δεύτερο δίσκο τους. Αυτός ήταν και η αφορμή για να κλείσουν συναυλίες στις ΗΠΑ και να ξεκινήσουν το τουρ τους στις αρχές του μήνα. Όμως οι Her’s δεν πρόλαβαν να χαρούν την επιτυχία και το όνειρο τους.

Ο Στίβεν Φιτζπάτρικ και ο Όνταν Λάαντιγκ από το Λίβερπουλ, ξεκίνησαν την καριέρα τους το 2015 με μικρά gigs κι έφτασαν στο 2017 για να τους αναλάβει η δισκογραφική Heist or Hit και να κυκλοφορήσει το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Songs of Her’s.

Στο τέλος του 2018 έβγαλαν και το δεύτερο με τίτλο Invitatio to Her’s. Για χάρη αυτού του δίσκου έκλεισαν τις συναυλίες στις ΗΠΑ και αυτή που έμελλε να αποδειχθεί μοιραία, θα γινόταν στην Σάντα Άνα της Καλιφόρνια. Όμως το αμάξι τους ντελαπάρισε το απόγευμα της 27ης Μαρτίου στη μεγάλη εθνική οδό κι έτσι το ντουέτο και ο μάνατζερ τους Τρέβορ Ενγκελμπρέκτσον πέθαναν.

Το δυστύχημα ανακοίνωσε η δισκογραφική τους με μια ανάρτηση στο Facebook.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Η ενέργεια, η ζωντάνια και το ταλέντο τους ήρθαν για να δώσουν «χαρακτήρα» στην εταιρεία μας. Ως άνθρωποι ήταν ζεστοί, ευγενικοί και αστείοι. Κάθε φορά που περνούσαν από το γραφείο ήταν μία αναζωογονητική εμπειρία. Το να πούμε ότι ήταν δεμένοι μεταξύ τους θα ήταν υποτίμηση μιας φιλίας που ήταν πραγματικά πανέμορφο να παρακολουθούμε. Αγαπιόντουσαν σαν αδέρφια.

Όσον αφορά στη μουσική τους, οι Her’s ήταν εκπληκτικοί. Είχαν μία ικανότητα να συνδυάζουν μελωδία, διασκέδαση και ψυχαγωγία με μία πολυπλοκότητα που όσο εξειδικευμένη, άλλο τόσο κομψή ήταν. Ήταν στην Αμερική παίζοντας για χιλιάδες αγαπημένους φανς. Θαυμαστές που έκαναν συναντώντας τους και περνώντας χρόνο μαζί τους, τόσο ήταν το πάθος και η ταπεινοφροσύνη τους. Είχαν ό,τι ονειρεύονταν.  Όλοι εδώ στην εταιρεία είναι συγκλονισμένοι και αναστατωμένοι. Χάσαμε τους φίλους μας και ο κόσμος στερείται του ταλέντου τους».

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Her’s θα βρίσκονταν στο line up του Sounds Festival που γίνεται κάθε χρόνο στο Λιντς και περιγράφονταν από την βρετανική pop culture ως μια ανερχόμενη και πολύ αγαπητή μπάντα.