Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Προσπάθησε να τα βάλει με καρχαρία 3 μέτρων και κατέληξε στο νοσοκομείο



Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει στην Αυστραλία, η υπόθεση ενός νεαρού άντρα να βουτήξει στα επικίνδυνα νερά της πολιτείας Κουίνσλαντ με σκοπό να παλέψει στα «ίσια» με έναν καρχαρία μήκους 3 μέτρων.

Ο νεαρός επισκέπτης της περιοχής βρισκόταν σε σκάφος αναψυχής λίγα μέτρα μακριά από την ακτή, σε μία περιοχή που φημίζεται για την παρουσία επικίνδυνων και φονικών καρχαριών αλλά και κροκοδείλων του αλμυρού νερού.

Μόλις εντόπισε τον θαλάσσιο κήτος να κινείται κάτω και γύρω από το σκάφος, ο απερίσκεπτος Αυστραλός άρχισε να περηφανεύεται πως θα μπορούσε να τα βάλει με τον καρχαρία μέσα στο νερό, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων παρευρισκόμενων, βουτάει στο νερό προς το μέρος του καρχαρία.

Η συνέχεια, όμως, ήταν αρκετά διαφορετική από αυτή που περίμενε... Αμέσως ο καρχαρίας στρέφεται προς το μέρος του αρχίζοντας να τον δαγκώνει στο χέρι, ενώ ο ίδιος προσπαθεί μάταια να φτάσει ξανά πίσω στην ασφάλεια του σκάφους. Τελικά,με την βοήθεια ενός άλλου άντρα από την παρέα καταφέρνει να ανέβει στο κατάστρωμα,εμφανώς τρομοκρατημένος και μετανιωμένος για την πράξη του.

Η συνέχεια δόθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου και μεταφέρθηκε για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, καθώς οι δαγκωματιές του καρχαρία ήταν αρκετά βαθιές, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, ο νεαρός «επιδειξίας» θα μπορούσε να έχει υποστεί σοβαρότατους τραυματισμούς σε περίπτωση που ο καρχαρίας άνηκε σε κάποιο άλλο πιο επιθετικό και μεγαλόσωμο είδος.