Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Περιπολικά εναντίον τρακτέρ: Η πιο... αργή καταδίωξη στις ΗΠΑ



Η καταδίωξη του τρακτέρ που «όργωνε» τον δρόμο στο κέντρο του Ντένβερ στις ΗΠΑ κράτησε 30 λεπτά και κατέληξε σε συνολικά τρεις τραυματισμούς και πολλές υλικές ζημιές.

Σε μια καταδίωξη που κατέληξε στον τραυματισμό δύο αστυνομικών και σε πολλές υλικές ζημιές ενεπλάκη ένα τρακτέρ στο Ντένβερ.

Η αστυνομία της περιοχής ενημερώθηκε ότι ένα τρακτρέρ, που μάλιστα είχε εφαρμοσμένο πάνω του εξοπλισμό για καλλιέργειες είχε εμπλακεί σε τροχαίο σε περιοχή έξω από την πόλη. Ωστόσο η κατάσταση εξελίχθηκε σε μια κανονική καταδίωξη που τελικά κατέληξε στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο news5cleveland.com.

Η καταδίωξη διήρκεσε περίπου 30 λεπτά και κατά τη διάρκειά της το τρακτέρ είχε χτυπήσει αρκετά αυτοκίνητα καθώς και κτήρια που υπέστησαν υλικές ζημιές.

Η αστυνομία αποφάσισε να διακόψει βιαίως την τρελή πορεία του οδηγού του τρακτέρ καθώς είχε εξελιχθεί σε κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.

Τουλάχιστον ένα περιπολικό εμβόλισε το τρακτέρ, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ οι αστυνομικοί που καταδίωκαν τον οδηγό χρειάστηκε να τον πλήξουν με ηλεκτρισμό αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά τους για να τον ακινητοποιήσουν.

Ο δράστης, αλλά και δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.