Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πατέρας κτήνος: Της έσπασε το πόδι γιατί δεν μάζεψε το δωμάτιο



Για κακοποίση ανηλίκου κατηγορήθηκε και οδηγήθησε στις φυλακές, ένας πατέρας από το Τζόπλιν του Μιζούρι, ο οποίος έσπασε το πόδι της 5χρονης κόρης του για να την τιμωρήσει διότι δεν μάζεψε το δωμάτιο της. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 12/1 με την μητέρα της μικρής Mystic Forsee να καταγγέλλει τον σύζυγό της, Lance Breeding, στην αστυνομία.Σύμφωνα με την εφημερίδα Joplin Globe ο 27χρονος είπε στην μικρή να συγυρίσει το δωμάτιό της. Όμως εκείνη δεν τον άκουσε με αποτέλεσμα να την αρπάξει και να την πετάξει πάνω σε μια συρταριέρα. Το κοριτσάκι σφάδαζε στους πόνους και η μητέρα έντρομη έτρεξε στο δωμάτιο να δει τι συμβαίνει.

«Η μικρή βρισκόταν πεσμένη στο πάτωμα έχοντας το δεξί της πόδι στον αέρα», ανέφερε η εφημερίδα Joplin Globe.
Ο Breeding είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε την κόρη του για να την τιμωρήσει γιατί δεν καθάρισε το δωμάτιό της.
«Την σήκωσε γιατί έλεγε πως πονούσε στο πόδι και έλεγξε το πόδι της χωρίς να διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Μετά την άφησε και πάλι στο πάτωμα και την κλώτσησε στο πόδι λέγοντάς της να σηκωθεί πάνω», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία. Το αποτέλεσμα ήταν η 5χρονη να υποστεί κάταγμα δεξιού μηριαίου οστού καθώς και εκτεταμένους μώλωπες στην πλάτη και στα πόδια.Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Σπρίνγκφιλντ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Ο πατέρας της συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή της Κομητείας Τζάσπερ με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 50.000 δολάρια.