Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Νέα Υόρκη: Πώς μία φάρσα έφερε σε Έλληνα φοιτητή «γυναίκες για σχέση» που... δεν τις ήθελε



Το πρόσωπό του έκανε την εμφάνισή του σε βαγόνια τρένων, σε μία ανακοίνωση στην οποία υποτίθεται ότι έψαχνε τη γυναίκα της ζωής του και δεκάδες άνθρωποι έσπευσαν να τον βοηθήσουν. 

Ο λόγος για τον 26χρονο Παύλο Σακόγλου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κάνει το μάστερ του στο City College και ζει στην περιοχή του Τσέλσι. 

 

Αφίσες με τη φωτογραφία του 26χρονου, μαζί με το τηλέφωνο του κινητού του, έκαναν την εμφάνισή τους σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Νέας Υόρκης. Η αφίσα έγραφε: «Έλληνας αναζητά τη δική του Ωραία Ελένη».  
«Γεια σας, είμαι ο Παύλος και είμαι φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη που έχω έρθει για να πάρω το μάστερ μου στα μαθηματικά. Αναζητώ σύντροφο. Δεν πρόκειται για πλάκα. Δεν μου αρέσουν οι εφαρμογές με τις οποίες βρίσκεις ραντεβού και κουράστηκα να είμαι single. Ελπίζω να γνωρίσω κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο για να μοιραστώ αυτό το τρελό ταξίδι μαζί του. Είμαι διατεθειμένος να ξυρίσω και το μουστάκι μου, αν χρειαστεί» έγραφε επίσης η αφίσα. 

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 26χρονος, επρόκειτο για μια πλάκα που του «σκάρωσε» ο φίλος του, Νικ Πλατ. 

«Το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπά και σκέφτηκα “τι στο καλό συμβαίνει”» είπε ο ίδιος, και συνέχισε: «Δεν είχα ιδέα γιατί ξαφνικά δεχόμουν αυτά τα μηνύματα και τις φωτογραφίες στο κινητό μου». 

Ανάμεσα σε αυτούς που επικοινώνησαν μαζί του ήταν και ένας άντρας που... επέμενε ότι πρέπει να προσπαθήσει να κάνει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου. 

Ο Σακόγλου δήλωσε ότι η πλάκα δεν τον ενόχλησε τόσο πολύ αλλά η «Ελένη» του δεν ήταν τόσο ευχαριστημένη. «Θέλει να αλλάξω το τηλέφωνό μου. Αλλά το πήρα μόλις πριν από κάποιους μήνες» είπε ο Σακόγλου, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η σύντροφός του. 

Ο φίλος του Θεσσαλονικιού παραδέχτηκε πριν από μερικές εβδομάδες ότι εκείνος κρυβόταν πίσω από τη... φάρσα, που τελικώς πήρε διαστάσεις και απασχόλησε ακόμη και τις αμερικανικές ταμπλόιντ. «Μου φάνηκε ότι θα ήταν αστείο» είπε ο Πλατ, και συνέχισε: «Κάθεται πολλές ώρες στο δωμάτιό του και διαβάζει μαθηματικά. Ηθελα να του φτιάξω το κέφι. Διασκέδασα πολύ και δεν λυπάμαι καθόλου».