Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024 -

Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί: Η κόρη τους, Σιλό, πλήρωσε μόνη της δικηγόρο για να απαλλαγεί από το επίθετο του πατέρα της



Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Σιλό, πήρε μόνη της την πρωτοβουλία για να αλλάξει το επώνυμό της.

Μια πηγή κοντά στο θέμα δήλωσε στο αμερικάνικο περιοδικό PEOPLE ότι η 18χρονη κατέθεσε αίτηση για να αφαιρέσει το «Πιτ» από το επώνυμό της, κάτι που θα κάνει το νόμιμο όνομά της «Σιλό Τζολί (Shiloh Jolie)», και προσέλαβε τον δικό της δικηγόρο για τη διαδικασία.

«Η Shiloh προσέλαβε τον δικό της δικηγόρο και πλήρωσε η ίδια», δήλωσε η πηγή, επισημαίνοντας τους ισχυρισμούς της Τζολί για «ιστορικό κακοποίησης» ως μέρος του λόγου για την αλλαγή του ονόματος.

Η Shiloh κατέθεσε νομικά έγγραφα, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, για να αφαιρέσει το Pitt από το επώνυμό της στις 27 Μαΐου, που ήταν τα 18α γενέθλιά της.

Εκτός από τη Shiloh, ο Brad Pitt, 60 ετών, και η Angelina Jolie, 48 ετών, έχουν άλλα πέντε παιδιά - τον Maddox, 22 ετών, τον Pax, 20 ετών, τη Zahara, 19 ετών, τον Knox, 15 ετών, και τη Vivienne, 15 ετών.

Η Αντζελίνα Τζολί με τη Σιλό
Δύο από τα αδέλφια της Shiloh φαίνεται επίσης να έχουν αφαιρέσει το Pitt από το επώνυμό τους. Η Vivienne αναγράφεται ως «Vivienne Jolie» στην ατζέντα της παράστασης The Outsiders στο Μπρόντγουεϊ, η οποία είναι παραγωγή της Jolie. Η Zahara, εν τω μεταξύ, έγινε μέλος της αδελφότητας Alpha Kappa Alpha Sorority στο Spelman College τον Νοέμβριο και συστήθηκε εκεί ως Zahara Marley Jolie.

Η Αντζελίνα Τζολί, με την κόρη της, Βιβιέν
Οι διαμάχες μεταξύ Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί
Η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Pitt το 2016 και ζήτησε την αποκλειστική φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Ένας εσωτερικός συνεργάτης δήλωσε στο PEOPLE τον Αύγουστο του 2022 ότι η έλλειψη σύνδεσής τους ήταν «μια θλιβερή κατάσταση εδώ και χρόνια», αναφερόμενος στη συνεχιζόμενη μάχη του Pitt με την Jolie για την επιμέλεια. «Πολλές φορές υπήρχαν μεγάλα κενά όπου δεν έβλεπε καθόλου τα παιδιά», πρόσθεσε η πηγή για τον σταρ του Bullet Train.

H Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της Ζαχάρα
Εκτός του ότι οι δύο πρώην μάχονται για το οινοποιείο τους Chateau Miraval στο δικαστήριο, η Jolie έχει ισχυριστεί ότι ο Pitt κακοποιούσε τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά πριν από το περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016 που οδήγησε στο διαζύγιό τους, ισχυρισμοί που οι δικηγόροι του Pitt έχουν χαρακτηρίσει «παραπλανητικούς» και «αντιπερισπασμό».

Σε μια πρόσφατη κατάθεση στη διαμάχη τους για το οινοποιείο, ένας πρώην φύλακας ασφαλείας του ζευγαριού, ο οποίος εξακολουθεί να εργάζεται για τον Pitt, ισχυρίστηκε σε νομικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE ότι η Jolie φέρεται να «ενθάρρυνε» τα παιδιά να «αποφεύγουν να περνούν χρόνο» με τον Pitt κατά τη διάρκεια των επισκέψεων.

 

Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί
Σε απάντηση, ο δικηγόρος της Paul Murphy δήλωσε: «Το μόνο που ήθελε ποτέ η Αντζελίνα ήταν ο χωρισμός και η υγεία, με θετικές σχέσεις μεταξύ όλων των μελών της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένου του κ. Πιτ».

Η Jolie έχει μιλήσει ειλικρινά για το διαζύγιο του ζεύγους στο παρελθόν, λέγοντας μεταξύ άλλων στην εφημερίδα The Guardian το 2021 ότι δεν πήρε την απόφαση να χωρίσει από τον Pitt «ελαφρά τη καρδία».

«Χρειάστηκαν πολλά για να βρεθώ σε μια θέση όπου ένιωθα ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου», είχε πει τότε, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν πολλά» που δεν μπορούσε να πει για τον εν εξελίξει διακανονισμό του διαζυγίου.