Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 -

Μεθυσμένος οδηγός κατήγγειλε… τον εαυτό του στις αρχές



Ένα ασυνήθιστο τηλεφώνημα έλαβαν οι αρχές της Φλόριντα τις ημέρες των εορτών, με έναν άνδρα σε κατάσταση μέθης να καταγγέλλει πως… ο ίδιος οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Έχοντας χαθεί και αδυνατώντας να βρει τον δρόμο για το σπίτι του, ο Μάικλ Λέστερ κάλεσε το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 911 την Πρωτοχρονιά, με τις αρχές της κομητείας Πολκ να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό του.

«Είμαι πολύ μεθυσμένος, δεν ξέρω πού βρίσκομαι», ανέφερε ο άνδρας στο τηλεφώνημά του στις αρχές και παραδέχθηκε ότι στην πραγματικότητα έψαχνε κάποιον για να τον μεταφέρει.

Σύμφωνα με την αστυνομία και όπως αναφέρει το Associated Press, ο άνδρας κλήθηκε να αφήσει στην άκρη του δρόμου το όχημά του μέχρι να τον εντοπίσουν οι αρχές, με τον Λέστερ ωστόσο να παρκάρει… στη μέση του δρόμου.

Τελικώς, ευτυχώς πριν τραυματιστεί κανείς, αστυνομικοί εντόπισαν τον μεθυσμένο άνδρα ο οποίος συνελήφθη -μεταξύ άλλων- για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Όπως σχολίασε η αστυνομία του Πολκ στη σελίδα της στο Facebook, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών συνιστά σοβαρό έγκλημα και έχει στοιχίσει ανθρώπινες ζωές.