Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 -

Η πρώτη κίνηση συμφιλίωσης μεταξύ Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον -Τι αποκαλύπτουν βρετανικά ΜΜΕ



Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να έχει κάνει ήδη μια κίνηση συμφιλίωσης προς την αποξενωμένη κουνιάδα της, Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με πηγές.

Οι δύο γυναίκες ήρθαν σε κόντρα μετά από ένα περιστατικό πριν από τον γάμο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, καθώς και τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς τους σε συνεντεύξεις και τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, «Spare».

Πώς ξεκίνησε η ρήξη ανάμεσα σε Μέγκαν και Κέιτ
Οι πρώτες αναφορές για ρήξη μεταξύ της δούκισσας του Σάσεξ και της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας εμφανίστηκαν το 2019, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η Μέγκαν έκανε την Κέιτ να κλάψει πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον προηγούμενο χρόνο. Όμως δύο χρόνια αργότερα ο ισχυρισμός αμφισβητήθηκε από τη δούκισσα που είπε ότι έγινε το αντίστροφο.

Η Μέγκαν είπε κατά τη διάρκεια της περιβόητης συνέντευξής της στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021: «Το αφήγημα με την Κέιτ - το οποίο δεν συνέβη - ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο και…νομίζω ότι τότε άλλαξαν όλα, πραγματικά».

«Δεν το λέω αυτό για να το απαξιώσω σε κανέναν, γιατί ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα αυτή του γάμου και ήταν ταραγμένη για κάτι, αλλά ζήτησε συγγνώμη», πρόσθεσε.


Η δούκισσα είπε επίσης για την κουνιάδα της: «Αν με αγαπάς, δεν χρειάζεται να τη μισείς. Και αν την αγαπάς, δεν χρειάζεται να με μισείς».

Το παλάτι του Κένσινγκτον και το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν σχολίασαν ποτέ τους ισχυρισμούς του Χάρι και της Μέγκαν.

Αλλά νωρίτερα φέτος, μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης καρκίνου του βασιλιά Κάρολου και εβδομάδες πριν η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοινώσει τη δική της συγκλονιστική διάγνωση με καρκίνο, πηγές ισχυρίστηκαν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε μια κίνηση για να συμφιλιωθεί με τη μελλοντική βασίλισσα.

Πηγές είχαν πει στο Us Weekly τον Φεβρουάριο: «Η Μέγκαν επικοινώνησε με την Κέιτ και τον Κάρολο. Άρα γίνονται κινήσεις για συμφιλίωση.


Μια άλλη πηγή είπε: «Η Μέγκαν στηρίζει τον Χάρι σε όλο αυτό και εύχεται στους γαλαζοαίματους - συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ - τα καλύτερα».

Οι ισχυρισμοί ήρθαν λίγο μετά τη επέμβαση της Κέιτ στην κοιλιά στο Λονδίνο τον Ιανουάριο. Οι μετεγχειρητικές εξετάσεις αποκάλυψαν στη συνέχεια ότι είχε καρκίνο, κάτι που ώθησε την πριγκίπισσα να υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία και να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για το μεγαλύτερο μέρος του έτους.

Ωστόσο, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η μελλοντική βασίλισσα εμφανίστηκε σε ένα νέο συγκινητικό βίντεο και ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις της μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας.

Η Κέιτ είπε ότι τώρα επικεντρώνεται στο να κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει απαλλαγμένη από τον καρκίνο, με «ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής».

Φωτογραφίες: Associated Press