Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Η Πάρις Χίλτον χώρισε και ο πρώην ζητά πίσω το πανάκριβο μονόπετρο



Τι και αν η Πάρις Χίλτον σχεδίαζε να κάνει όχι έναν, αλλά τρεις γάμους, προκειμένου να ευχαριστηθεί με την ψυχή της (προφανώς και να εμπεδώσει) το γεγονός ότι -επιτέλους- θα ντυθεί νυφούλα;

 

Όταν το άτακτο κορίτσι του star system έκανε σχέδια για να νοικοκυρευτεί, μάλλον η μοίρα γελούσε. Και το ζευγάρι αντί για τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγηθεί στα… δικαστήρια.

Η διάλυση του αρραβώνα της Χίλτον άλλους τους ξάφνιασε και άλλους όχι, καθώς ήταν λίγο πολύ αναμενόμενος, μετά τις αναβολές που έπαιρνε, λόγω φόρτου εργασίας της νύφης. Ωστόσο, αυτό που δεν υπολόγιζαν, ήταν ο «πόλεμος» που ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι, για το πανάκριβο μονόπετρο με το οποίο της έκανε την πρόταση γάμου ο Κρις Ζίλκα, τον περασμένο Γενάρη, στο Άσπεν.

Βέβαια, πρόκειται για ένα πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι, 20 καρατίων, του οποίου η αξία αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια.  Σύμφωνα με το TMZ, o Ζίλκα ζητάει πίσω το δαχτυλίδι καθώς, όπως υποστηρίζει, εκείνη του είπε να χωρίσουν. Μάλιστα, η πλευρά του ηθοποιού υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια, η Πάρις είναι υποχρεωμένη να του επιστρέψει το πανάκριβο δαχτυλίδι.

Χίλτον και Ζίλκα είχαν γνωριστεί σε πάρτι των Όσκαρ πριν από 7 χρόνια, όμως, έγιναν  ζευγάρι πέντε χρόνια μετά. Και τον περασμένο Γενάρη ανακοίνωσαν τον αρραβώνα της, με την Πάρις Χίλτον να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της. Ωστόσο, η ίδια ακύρωνε άλλαζε συνεχώς την ημερομηνία του γάμου, λόγω φόρτου εργασίας.

Και αν πιστέψουμε τον πρώην αρραβωνιαστικό της ήταν εκείνη που έδωσε και το τέλος. Η είδηση του χωρισμού κυκλοφορούσε από τις αρχές του μήνα, ενώ η Χίλτον με μία ανάρτησή της όλο νόημα στο Instagram, επιβεβαίωνε εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο αρραβώνας της αποτελεί παρελθόν.