Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η αστυνομικός Ναντίν Μπέρναϊς κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης Γερμανίδας



Μια 28χρονη αστυνομικός από την Στουτγάρδη, λάτρης της ποδηλασίας και του fitness training, η Ναντίν Μπέρναϊς στέφθηκε ως Μις Γερμανία 2019, αφού κατάφερε να κερδίσει τις υπόλοιπες φιναλίστ. 

«Το όνειρό μου έγινε πλέον πραγματικότητα», είπε η 28χρονη Μις Γερμανία, που όμως θα πρέπει να βάλει λίγο πίσω την καριέρα της για να αφοσιωθεί στο μόντελινγκ. Για να τα καταφέρει, ετοιμάζεται να πάρει άδεια ενός έτους, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του νέου της τίτλου. 

Εκτός από τον τίτλο, η Ναντίν έλαβε ως δώρα ένα αυτοκίνητο για διάρκεια ενός έτους, φορέματα και ταξίδια. 

 

«Είμαι εδώ και δέκα χρόνια στο αστυνομικό σώμα και ουδέποτε μετάνιωσα, που επέλεξα αυτόν τον δρόμο», σημειώνει η Ναντίν. 

Στο τετραμελές πάνελ της κριτικής επιτροπής μετείχαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων του γερμανικού Κοινοβουλίου, βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών(CDU) και δριμύς επικριτής των προγραμμάτων διάσωσης της Ελλάδας, Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ και η Βρετανίδα χορεύτρια Νικεάτα Τόμπσον.

 

 

Στέφθηκε τον Οκτώβριο «Μις Βάδη – Βυρτεμβέργη» 

Για να διαγωνιστεί στον τελικό για την ανάδειξη της Μις Γερμανία, η πανέμορφη αστυνομικός είχε στεφθεί τον περασμένο Οκτώβριο «Μις Βάδη-Βυρτεμβέργη». 

 

Οι 16 φιναλίστ, που εκπροσώπησαν τα ισάριθμα ομόσπονδα κρατίδια της χώρας, εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές για πρώτη φορά μόνον με βραδυνές τουαλέτες και αμφίεση ελεύθερη χρόνου και όχι με μαγιό, όπως συνέβαινε ως τώρα.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Πρισίλια Κλάιν, μια 23χρονη φοιτήτρια από το Αμβούργο.