Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Φρούριο η Disney στη Φλόριντα



«Φρούριο»  η Disney στη Φλόριντα με τις αρχές να υιοθετούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας- όπως στα αεροδρόμια της χώρας- για την ασφάλεια των επισκεπτών. 

Προτού εισέλθουν στο χώρο του θεματικού πάρκου, οι επισκέπτες θα ακτινογραφούνται μέσω μεταλλικών ανιχνευτών όπως επίσης θα γίνεται έλεγχος στα σακίδιά τους.  
 
Τα μέτρα αυτά που τίθενται από σήμερα σε εφαρμογή στο Magic Kingdom της Disney περιλαμβάνουν ελέγχους στα μικρά πλοία αλλά και τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους επισκέπτες της Disney. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν και για τους ένοικους των ξενοδοχείων της Disney που βρίσκονται στην περιοχή της Φλόριντα. 
  
Αυτό που ισχύει σήμερα είναι ότι τα σακίδια των επισκεπτών ελέγχονται στην είσοδο του θεματικού πάρκου ωστόσο, οι αρχές κάνουν μία επιλογή αυτών που θα περάσουν από ανιχνευτές μετάλλων.
  
Για πρώτη φορά, τον Δεκέμβριο του 2015, είχαν τοποθετηθεί  ανιχνευτές μετάλλων στην είσοδο του θεματικού πάρκου. Εκείνη την χρονιά, 20.5 εκατομμύρια επισκέπτες είχαν επισκεφθεί το Magic Kingdom της Disney.