Τρίτη 28 Μαΐου 2024 -

Φλόριντα: 13 υγειονομικές παραβάσεις σε εστιατόριο του Τραμπ!



Στο εστιατόριο του ιδιωτικού κλαμπ του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα διαπιστώθηκαν 13 υγειονομικές παραβιάσεις κατά τη διάρκεια πρόσφατης επιθεώρησης στο Μαρ-α-Λάγκο.

Οι δύο πιο σοβαρές παραβιάσεις των κανόνων διατροφικής ασφάλειας που διαπιστώθηκαν από τις αρχές της Φλόριντας ήταν, κατά τους επιθεωρητές, ότι προσφερόταν ψάρι σχεδόν ωμό, ενώ βοδινό ήταν στη συντήρηση ψυγείων σε θερμοκρασίες υψηλότερες από τις προβλεπόμενες.

Οι επιθεωρητές, σύμφωνα με την αναφορά τους που δημοσιεύει η Miami Herald, ανακάλυψαν επίσης τρόφιμα πιθανόν επικίνδυνα για την υγεία, από κόκκινο κρέας ως γαρίδες, πουλερικά, χοτ-ντογκ και χάμπουργκερ, που συντηρούνταν σε θερμοκρασίες πολύ πάνω από το προβλεπόμενο. Ανάμεσα στις ''λιγότερο'' σοβαρές παραβάσεις ήταν ότι δεν υπήρχε πάνω από το νεροχύτη η προβλεπόμενη προειδοποίηση προς το προσωπικό να πλένει τα χέρια του. Ακόμη, ένας εργαζόμενος στην κουζίνα δεν φορούσε πλαστικό σκούφο καθώς μαγείρευε.

Η διεύθυνση του Μαρ-α-Λάγκο, όπου ο πρόεδρος Τραμπ έχει περάσει σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα αφότου εξελέγη πρόεδρος, δεν απάντησε όταν της ζητήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο ένα σχόλιο.

Να σημειωθεί ότι το κόστος για να γίνει κανείς μέλος στο ιδιωτικό κλαμπ, όπου βρίσκεται το εστιατόριο, ανέρχεται στα 200.000 δολάρια.