Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Αστυνομικοί σώζουν γυναίκα από αυτοκίνητο που βυθίζεται σε ποταμό! (Βίντεο)



«Δραματικό» βίντεο δείχνει τη στιγμή που η αστυνομία προλαβαίνει και σώζει μία γυναίκα από ένα αυτοκίνητο που βυθίζεται σε ένα ποτάμι δυτικά του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Το όχημα βρέθηκε στον ποταμό, καθώς η ίδια η γυναίκα το έριξε μέσα για να αποφύγει την αστυνομία.

Αρχικά, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής για ένα περιστατικό οικιακής βίας. Στο σπίτι που μετέβησαν, τους ενημέρωσαν ότι μια γυναίκα που κατά πάσα πιθανότητα είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών, έχει φύγει με το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου της αστυνομίας, η γυναίκα βρέθηκε σύντομα. Οδηγούσε κατά μήκος του ποταμού Georges, στο Georges Hall, περίπου έξι χιλιόμετρα δυτικά του Bankstown και μόλις αντιλήφθηκε την αστυνομία, οδήγησε το αυτοκίνητο πάνω από μία ράμπα για βάρκες και το έριξε στο νερό. 

Στα πλάνα που τραβήχτηκαν από το ελικόπτερο, βλέπουμε πέντε αστυνομικούς να κολυμπούν προς το αυτοκίνητο, να σπάνε το πλευρικό παράθυρο του οδηγού και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να βγάζουν τη γυναίκα έξω, την ώρα που βυθίζεται το όχημα.