Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Απίστευτο: Δέντρο ξεριζώθηκε από καταιγίδα και αποκάλυψε κάτι που κανείς δε περίμενε



Την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, ένα δέντρο ξεριζώθηκε εξαιτίας μια ισχυρής καταιγίδας. Τα συνεργεία το επόμενο πρωί έσπευσαν να μαζέψουν το δέντρο που είχε κλείσει μέρος του δρόμου. Αλλά όσο το απομάκρυναν, μια περίεργη οσμή τους έκανε να υποπτευθούν όπως κάτι περίεργο συνέβαινε στο σημείο.

Μερικοί ύποπτοι άνδρες που πηγαινοέρχονταν στην γειτονική αγροικία, έκαναν ακόμα μεγαλύτερες τις υποψίες. Αλλά αυτό που θα ανακάλυπτε η αστυνομία που έφτασε λίγο αργότερα, μάλλον κανείς δεν το περίμενε...

Η αστυνομία στο χωριό Ουντ Φόσενμερ της Ολλανδίας έκανε έρευνα στο κοντινό υπόστεγο. Εκεί κρυβόταν ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια επεξεργασίας κοκαΐνης στην χώρα, όπου μάλιστα βρέθηκε και μεγάλη ποσότητα του ναρκωτικού έτοιμη προς χρήση. Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε την ακριβή ποσότητα που βρέθηκε, αλλά δεν έκανε και καμία σύλληψη, αφού οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανιστούν λίγο πριν την αποκάλυψη του εργαστηρίου.

Το 2017 οι χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης κατάσχεσαν πάνω από 140 τόνους κοκαΐνης, η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει καταγραφή ποτέ. Η καταιγίδα και το δέντρο λοιπόν οδήγησε σε άλλη μια μεγάλη ποσότητα, με την αστυνομία να λέει πως θα πάρει μέρες για να διαλύσει το εργαστήριο.