4
Ιουνίου
2017
- 21:30
Τελευταία τροποποίηση στις 5 Ιουνίου, 2017 - 07:52
![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/articles/pub2_473_355.jpg?itok=DOmjy-JX)
Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν επισήμως στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο ότι μεταξύ των τραυματιών υπάρχει ένας Έλληνας.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στο Λονδίνο, Θανάση Γκαβό, η ενημέρωση αναφέρει ότι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου. Δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες.
Συγκλονίζει ωστόσο το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και ακούγεται ένας Ελληνας να λέει πως έχει τραυματιστεί, αλλά είναι καλά.
«Ηρθε η αστυνομία εδώ. Με έχουν χτυπήσει, έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει», ακούγεται να λέει ένας άνδρας στα ελληνικά, προς το τέλος του βίντεο που δημοσίευσε η Sun.