Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Άκρως κολακευτικά τα λόγια του Τραμπ: Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ όμορφη



Άκρως κολακευτικά ήταν τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για την Βασίλισσα Ελισάβετ, μετά την συνάντηση που είχαν κατά την επίσκεψή τους στην Βρετανία. Ο Αμερικανός πρόεδρος εκτός από πολύ έξυπνη την χαρακτήρισε και... πολύ όμορφη.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα Mail και αναφερόμενος στην 92χρονη Ελισάβετ, ο Τραμπ είπε ότι είναι «απίστευτη γυναίκα, πολύ ευφυής, πολύ όμορφη, όταν λέω όμορφη, εννοώ μέσα κι έξω. Είναι όμορφη γυναίκα».

Ερωτηθείς εάν συζήτησε με τη βασίλισσα για το Brexit, ο Τραμπ απάντησε: «Το έκανα. Είπε ότι είναι—και έχει δίκιο—πολύ περίπλοκο πρόβλημα, νομίζω ότι κανείς δεν είχε ιδέα πόσο περίπλοκο επρόκειτο να είναι. Όλοι νόμιζαν «είναι πολύ απλό, είμαστε μέσα (στην ΕΕ) ή δεν είμαστε, οπότε θα δούμε»».

Ερωτηθείς για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τραμπ απάντησε «τα πάω καλά μαζί του, ναι. Είναι πολύ έξυπνος, σπουδαία προσωπικότητα, είναι αστείος και σκληρός, καλός διαπραγματευτής». Όταν πιέστηκε να πει αν θεωρεί ότι ο Κιμ είναι «ανελέητος δικτάτορας», ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος απάντησε «σίγουρα είναι, είναι ανελέητος, αλλά το ίδιο είναι και πολλοί άλλοι».

«Θα είμαι υποψήφιος και το 2020»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επίσης επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να είναι υποψήφιος στις επόμενες προεδρικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στη χώρα του το 2020.

Μάλιστα ανέφερε πως «όλοι φαίνεται πως το θέλουν». Ακόμη, ο Τραμπ διαβεβαίωσε πως δεν βλέπει να υπάρχει κάποιος υποψήφιος των Δημοκρατικών που θα μπορούσε να τον κερδίσει στις εκλογές. «Δεν βλέπω κανέναν. Τους ξέρω όλους και δεν βλέπω κανέναν», είπε.