Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κορωπί



Αττική Οδός: Κλειστή σήμερα το βράδυ η είσοδος από Μαρκόπουλο και Κορωπί προς Ελευσίνα

Από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης (26/3) μέχρι τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης (27/3), κλειστή θα παραμείνει λόγω εργασιών συντήρησης η είσοδος της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο (κόμβος 20) και η είσοδος από Κορωπίου (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.



Παναθηναϊκός: Ο Λημνιός πήγε για πρώτη φορά στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε από τις 29 Δεκεμβρίου την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και την Τρίτη (2/1) πήγε για πρώτη φορά στο Κορωπί ώστε να γνωρίσει τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες, αρχίζοντας δουλειά με την ομάδα.



Σε καραντίνα λόγω κορονοϊού όλη η πυροσβεστική υπηρεσία Κορωπίου

Σε καραντίνα παραμένουν από την Δευτέρα 70 πυροσβεστικοί υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Σταθμού του Κορωπίου όπου βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού. Πρόκειται για έναν πυροσβέστη, ο οποίος επέστρεψε από διακοπές, έκανε μόνος του τεστ και βρέθηκε αρνητικό, αλλά το επαναληπτικό βρέθηκε θετικό, και γι’ αυτό μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών.



Χάος στο Κορωπί: Κινηματογραφική καταδίωξη κατέληξε σε καραμπόλα

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα περιπολικό καταδίωξε ύποπτους διαρρήκτες στη λεωφόρο Κορωπίου με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.



Φωτιά στο Κορωπί

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε κατάστημα με είδη κήπου, στο Κορωπί.

Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς και δεν απειλεί την περιοχή.

 



Συναγερμός: Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλείας στο Κορωπί

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής, σε αποθήκη ξυλείας, στο Κορωπί.

Πρόκειται πιθανότατα για αποθήκη οικείας, στην οδό Κω και δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Στην επιχείρηση μετέχουν 15 πυροσβέστες, με πέντε οχήματα.