Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

κόρες



Συνελήφθη πατέρας που ασελγούσε στις δύο κόρες του και ένας Φιλιππινέζος που κακοποιούσε το παιδί της συντρόφου του

Σοκ προκαλεί η αύξηση των σεξουαλικών εγκλημάτων κατά παιδιών και μάλιστα από στενούς συγγενείς ή από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό κύκλο τους.

Συνελήφθη, κατά τις μεσημβρινές ώρες της 5ης Φεβρουαρίου 2024, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, 55χρονος Έλληνας ο οποίος ασελγούσε στις ίδιες του τις ανήλικες κόρες!



Πύργος: Συγκλονίζει η αυτοκτονία πατέρα - Τον βρήκαν νεκρό οι δυο του κόρες - Εξηγήσεις στο τελευταίο σημείωμα!

Μια αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22-07-2019) στην περιοχή του Πύργου. Ένας 76χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το πιο τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι πως – σύμφωνα με πληροφορίες – νεκρό τον εντόπισαν στο κτήμα του στο Κολίρι, οι δύο του κόρες.



Οι κόρες μαζεύουν υπογραφές για να εκτελεστεί ο πατέρας τους!

Όσο περίεργο και αν οι ακούγεται, οι ίδιες του οι κόρες ζητούν την εκτέλεσή του! Το θέμα είναι ο λόγος ...

Αν και η ποινή του θανάτου εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στον ποινικό κώδικα στη Νότια Κορέα, έχει να εφαρμοστεί από το 1997.



Τριπλό έγκλημα στον Εβρο: Μητέρα και κόρες έδειξε η εξέταση DNA

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών, πως οι τρεις γυναίκες που βρέθηκαν δολοφονημένες με ειδεχθή τρόπο, πριν από μερικές ημέρες στον Έβρο, ήταν μητέρα μαζί με τις δύο της κόρες.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της εξέτασης DNA που πραγματοποίησε η ιατροδικαστική υπηρεσία, οι τρεις γυναίκες είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.



Ξέσπασμα Βέφας Αλεξιάδου: "Λένε ότι δεν πόνεσα όταν πέθαναν οι κόρες μου"

Την αυτοβιογραφία της ετοιμάζει η Βέφα Αλεξιάδου και μετά τα δύσκολα φαίνεται να πατά γερά στα πόδια της και να ετοιμάζεται να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές και μυστικά της ζωής της.

«Θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία μου σε λίγους μήνες και εκεί θα είναι όλα γραμμένα.



Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Βρήκε τραγικό θάνατο δύο μόλις μήνες μετά τον θάνατο του άνδρα της

Τραγικό θάνατο, δύο μόλις μήνες μετά τον θάνατο του άνδρα της, βρήκε μία γυναίκα στην Αμαλιάδα σε τροχαίο δυστύχημα με βυτιοφόρο που σημειώθηκε έξω από το σπίτι της.

Πρόκειται για την Κασσάνδρα Καμαρινού, σύζυγο του αείμνηστου καλλιτέχνη Στέλιου Καμαρινού, ο οποίος δημιουργούσε μοναδικά έργα από καλάμι και έφυγε από την ζωή στα τέλη Αυγούστου.