Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 -

κλιματική κρίση



Κλιματική κρίση: Πεθαίνουν απο την πείνα οι μέλισσες – Στο ναδίρ η παραγωγή μελιού

Οι μελισσοκόμοι στη Γαλλία λένε ότι ήταν μια καταστροφική χρονιά για το μέλι, με τις μέλισσες να πεθαίνουν από την πείνα και την παραγωγή να πέφτει κατακόρυφα έως και 80% καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι έντονες βροχοπτώσεις εμπόδισαν τις μέλισσες να συγκεντρώσουν αρκετή γύρη και τα λουλούδια να παράξουν νέκταρ το οποίο συλλέγουν τα έντομα για να φτιάξουν μέλι.



Κικίλιας: To υπουργείο είναι «χτισμένο» γύρω από την κρίση

Στον αέρα θα βγουν μέχρι το τέλος του μήνα οι διαγωνιστικές διαδικασίες για το σύνολο του ΑΙΓΙΣ, όπως επισήμανε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Όπως τόνισε ο κ.



Την περίπτωση κατάργησης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων εξετάζει η ΔΟΕ

Ρεπόρτερ, ειδικός σε θέματα ΔΟΕ και Ολυμπιακών Αγώνων έκανε αποκαλύψεις για τις σκέψεις των διοικούντων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς, τους οποίους βλέπουν πως οι χώρες αρνούνται να διεκδικήσουν, εξαιτίας του υψηλού κόστους, που δεν έχει ανταποδοτικά οφέλη, με εξαίρεση τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (κι εκεί όχι πάντα).



Ανατριχιαστική πρόβλεψη του Bloomberg: Η Αθήνα κινδυνεύει να γίνει έρημος Σαχάρα λόγω πυρκαγιών και καύσωνα

Τρομακτική πρόβλεψη έκανε το Bloomberg για τις συνέπειες των φωτιών, του καύσωνα και της κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα, καθώς ανέφερε ότι η κλιματική κρίση και η άνοδος της θερμοκρασίας θα μετατρέψουν σε έρημο την Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας.