Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κινητοποιησεις



Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί υπάλληλοι και την εβδομάδα 12-19 Απριλίου

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας αποφάσισε να συνεχίσουν οι κινητοποιήσεις για την εβδομάδα 12-19 Απριλίου στην Αθήνα.



Βρυξέλλες: Στους δρόμους με κροτίδες, φωτοβολίδες και κορναρίσματα οι αγρότες με τα τρακτέρ

Aπό 80 ως 100 τρακτέρ παρατάχτηκαν σήμερα στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο κτίριο της Κομισιόν και του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ, που συνεδριάζει υπό την προεδρία του Βέλγου, David Clarinval, από τις 10 το πρωί.



Νέα διαμαρτυρία των αγροτών την Τρίτη στις Βρυξέλλες

Νέες διαμαρτυρία σχεδιάζουν για την Τρίτη οι αγρότες στις Βρυξέλλες. Εκτιμάται, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, ότι περίπου 300 τρακτέρ θα φτάσουν στην πλατεία Σουμάν και στους δρόμους γύρω από το κτίριο του Συμβουλίου όπου θα συνεδριάζουν οι υπουργοί Γεωργίας. Κεντρικές αρτηρίες θα κλείσουν από τις 6 το πρωί τοπική ώρα.



Πολωνία: Νέες κινητοποιήσεις από τους αγρότες – Οι διαμαρτυρίες τους επεκτάθηκαν και στα σύνορα με τη Γερμανία

Οι αγρότες στην Πολωνία έστησαν ξανά οδοφράγματα σε δρόμους σε όλη τη χώρα.



Θεσσαλονίκη: Κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων – Βγήκαν στους δρόμους

Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας, που καλούνται να πληρώσουν.



Τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την «έφοδο» των αγροτών με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα

Η Ελληνική Αστυνομία, το μεσημέρι της Δευτέρας (19/2), ανακοίνωσε τα έκτακτα μέτρα που σχεδίασε η Τροχαία εν όψει της αυριανής «εφόδου» των αγροτών με τρακτέρ τους στην Αθήνα.