Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Κίνημα Αλλαγής



Παντρεύτηκε στο Ναύπλιο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Νάντια Μητσάκου, παντρεύτηκε στο Ναύπλιο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Βουλευτικό Ναυπλίου το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, παρουσία των συγγενών, φίλων και γνωστών.



Κίνημα Αλλαγής για Εύβοια: Γελοίες οι δικαιολογίες για το 112

Για ανικανότητα και ολιγωρία κατηγορεί κυβέρνηση και πολιτική προστασία, με ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής για την καταστροφή στην Εύβοια. «Θρηνούμε ήδη θύματα από τις καταστροφικές πλημμύρες. Συμμεριζόμαστε την οδύνη των ανθρώπων τους και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει.



Γεννηματά: Δε θα επιτρέψουμε να μπει η χώρα σε περιπέτειες

Ο κ. Τσίπρας έχει μεγάλο θράσος, τόνισε η Φώφη Γεννηματά για το θέμα του debate και προσέθεσε:  οι λόγοι που η τηλεμαχία οδηγήθηκε σε ακύρωση είναι προσχηματικοί.



Γεννηματά: Προτείνουμε 200 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί επί τρία χρόνια

Τη θέση της για το πως μπορεί να επιλυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας παρουσίασε την Τρίτη η Φώφη Γεννηματά.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ τόνισε τα εξής: "Το δημογραφικό είναι απειλή για το μέλλον της Ελλάδας. Συνεχώς λιγότεροι Έλληνες, λιγότεροι νέοι. Για μας είναι εθνική προτεραιότητα. Ισχυρά κίνητρα για τις γεννήσεις και τη στήριξη της οικογένειας.



Στην Εισαγγελέα Διαφθοράς καλείται ο Ανδρέας Λοβέρδος για το σκάνδαλο Novartis

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση Novartis, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη καλεί τον Ανδρέα Λοβέρδο την Παρασκευή, 3 Μαΐου, προκειμένου να εξεταστεί.



Εκδήλωση για τον ένα χρόνο του Κινήματος Αλλαγής

Η Φώφη Γεννηματά κατέστησε σαφές από το βήμα της επετειακής εκδήλωσης, απόψε στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, για τον ένα χρόνο του Κινήματος Αλλαγή, πως δέκα σχεδόν χρόνια μετά την αναγκαστική επιλογή των μνημονίων « η λύση δεν είναι ούτε η μιζέρια και η φτώχεια του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ρίσκο και το άλμα στο κενό της δεξιάς παλινόρθωσης.