Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024 -

κιμ γιονγκ



Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν συμφώνησαν να συναντηθούν

Πρόσκληση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν για μεταξύ τους συνάντηση αποδέχθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. 



Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Β. Κορέα θα γίνει η ισχυρότερη πυρηνική δύναμη του κόσμου

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν είναι αποφασισμένος να κάνει τη χώρα του την «ισχυρότερη πυρηνική δύναμη» του κόσμου, μετέδωσε σήμερα το επίσημο βορειοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.



Β. Κορέα: Εκτοξεύσαμε τον πύραυλο ως απάντηση στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ν. Κορέας-ΗΠΑ

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν επέβλεψε την εκτόξευση ενός βαλλιστικού πυραύλου μεσαίου βεληνεκούς τύπου Hwasong-12 την Τρίτη ως απάντηση στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Νότιας Κορέας-Ηνωμένων Πολιτειών, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, KCNA, χθες.



Τραμπ: Ο Κιμ Γιονγκ-ουν έχει αρχίσει να μας σέβεται

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εκτίμησε σήμερα ότι η επιθετική ρητορική του απέναντι στη Βόρεια Κορέα έχει αρχίσει να αποφέρει καρπούς και ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-ουν έχει αρχίσει να «σέβεται» τις ΗΠΑ.



Αναταραχή σε όλο τον πλανήτη: Η Βόρεια Κορέα εφάρμοσε πυρηνικές κεφάλες στους πυραύλους της

Η Βόρεια Κορέα και ο ηγέτης της Κιμ Γιονγκ Ουν είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να χτίσουν μια ισχυρή «πυρηνική αυτοκρατορία», παρά τις νέες κυρώσεις που έχει επιβάλλει στη χώρα το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.



Προ των πυλών ο Τρίτος Παγκόσμιος: Β. Κορέα εναντίον ΗΠΑ με την Ευρώπη σε θέση μάχης

Τα σενάρια ενός ενδεχόμενου χτυπήματος στη Βόρεια Κορέα έχουν αρχίσει να «φουντώνουν» τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε μία ασυνήθιστη, αλλά ενδεικτική, κίνηση, καλώντας σύσσωμη τη Γερουσία σε συμβούλιο την Τετάρτη, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση και τα σχέδια της κυβέρνησης απέναντι στην Πιονγκγιάνγκ.