Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κέντρο



Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

 

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών στα Προπύλαια, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 12 το μεσημέρι.



Προσοχή: Κλειστό το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα Κυριακή (23.06.2019) στην Αθήνα, λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου 10χλμ, 6χλμ. και 1.000μ. (SPECIAL ΟLYMPICS), στο πλαίσιο της δράσης «SNFRUN – Τρέχοντας προς το μέλλον».



Διαψεύδει ο Βίτσας τα περί δημιουργίας δεύτερου κέντρου υποδοχής στη Λέσβο

Σε κατηγορηματική διάψευση της φημολογίας που κυκλοφορεί περί δημιουργίας δεύτερου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Λέσβο προχώρησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, με ανακοίνωσή του.



Στρατιωτική παρέλαση 25 Μαρτίου 2019 : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Στρατιωτική παρέλαση 25 Μαρτίου 2019 – Ώρα έναρξης : 11.00. Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με απόφαση της Τροχαίας Αττικής, την 24 και 25 Μαρτίου 2019, (μαθητική και στρατιωτική παρέλαση αντίστοιχα), θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα:



Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν εργατικά σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, με κεντρικό σύνθημα τη «μόνιμη και σταθερή δουλειά» μέσω της υπογραφής συμβάσεων αορίστου χρόνου.



Επιθέσεις με μολότοφ τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας

Νέες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν τη νύχτα ομάδες κουκουλοφόρων σε δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια, ενώ πυρπόλησαν όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου.

Οι επιδρομές ξεκίνησαν μετά τις 22.30 της Παρασκευής και ολοκληρώθηκαν περίπου δύο ώρες αργότερα.