Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

κελι



Μένιος Φουρθιώτης: Στο κελί παρέα με άλλα τέσσερα άτομα

Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της ζωής του προσπαθεί, από το πρωί της Κυριακής, οπότε και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.



Κρήτη: Κρατούμενος απαγχονίστηκε μέσα στο κελί του!

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές της Αλικαρνασσού, καθώς τρόφιμοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος βρήκαν νεκρό έναν νεαρό συγκρατούμενό τους μέσα στο κελί τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός φυλακισμένος, αλλοδαπής καταγωγής, απαγχονίστηκε, άγνωστο ακόμη για ποια αφορμή.



Οι πρώτες ώρες του Σώρρα στον Κορυδαλλό

Λίγο μετά τις 16.30 της Πέμπτης πέρασε τις πύλες των φυλακών Κορυδαλλού ο Αρτέμης Σώρρας.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αρτέμης Σώρρας ήταν πάρα πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς. Οδηγήθηκε στη Ζ' πτέρυγα των φυλακών, στην οποία βρίσκονται όσοι κατηγορούνται για οικονομικές υποθέσεις.



Τραγικό: Διάσημος αθλητής βρέθηκε απαγχονισμένος! (Φωτό)

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο διάσημος αθλητής, σοκάροντας με την πράξη του αυτή την κοινή γνώμη, αφού όλες οι ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Μία πράξη που δεν μπορεί κανένας να την εξηγήσει, αφού δεν υπήρχαν κάποια σημάδια στη συμπεριφορά του που οδηγούσαν σε μία τέτοια πράξη.   



Κέλι: Δεν θα προχωρήσουμε σε μαζικές απελάσεις

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα προχωρήσουν σε μαζικές απελάσεις, αλλά οι απελάσεις θα πραγματοποιούνται πιο γρήγορα από ό,τι την τελευταία δεκαετία, δήλωσε χθες ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζον Κέλι.



Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας του Τραμπ ο απόστρατος στρατηγός Κέλι

Τον απόστρατό στρατηγό του σώματος των Πεζοναυτών των ΗΠΑ Τζον Κέλι επέλεξε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τη θέση του υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας.