Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

καβαλα



Καβάλα: Χειροπέδες σε αρχαιοκάπηλο – Τι εντόπισαν σπίτι του οι Αρχές

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Καβάλα, με τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τι εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος Καβάλας



Νέες συλλήψεις για απάτες σε Δράμα και Καβάλα

Δύο υποθέσεις απάτης σε βάρος πολιτών εξιχνιάστηκαν στις περιοχές της Δράμας και της Καβάλας ενώ συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, μέλη σπείρας.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνελήφθησαν στη Δράμα δύο άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.



Άντρας από την Καβάλα έκανε παράνομη ανασκαφή στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων

Παράνομη ανασκαφή στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων Καβάλας έκανε ένας 39χρονος, χρησιμοποιώντας ανιχνευτή μετάλλων και σκαπτικό εργαλείο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μία μεταλλική λαβή αγγείου που μόλις είχε ανασύρει από το έδαφος.



Καβάλα: Ζεϊμπέκικα μέσα στη θάλασσα στη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα!

Η δημοφιλία του λαϊκού τραγουδιστή γέμισε το μαγαζί που βρίσκεται πάνω στην παραλία της Ραψάνης με το προσωπικό να είναι ιδιαίτερα σχολαστικό στην τήρηση των μέτρων που επιτρέπουν μόνον καθήμενους αλλά και τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα με τη συμμετοχή της τραγουδίστριας Γιάννας Φαφαλιού ξεκίνησε πριν τις 21:00 και ολοκληρώθηκε πριν τα μεσάνυχτα οπότε και όλοι ο



Πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα Αφγανό στο λιμάνι της Καβάλας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές υπηρεσίες της Καβάλας μετά την δολοφονική απόπειρα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας κοντά στο εμπορικό λιμάνι «Φίλιππος Β’», με στόχο έναν Αφγανό την ώρα που περπατούσε ανυποψίαστος.



Έκτακτα μέτρα στην Καβάλα: Υποχρεωτικά με μάσκα στις λαϊκές αγορές - Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις

Την αναβολή όλων των καλλιτεχνιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν εντός της εβδομάδας, ανακοίνωσαν, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης και ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης. Υποχρεωτικά με μάσκες στις λαϊκές αγορές.