Τετάρτη 09 Απριλίου 2025 -22:20:12

Καρμπονάρα



Μade in Italy σπαγγέτι καρμπονάρα με αυγό

Σπαγγέτι καρμπονάρα με αυγό, όπως ακριβώς την τρώνε οι Ιταλοί.

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι
2 κ. γλ. ελαιόλαδο
1/2 κιλό γκουαντσάλε (παστό χοιρινό μάγουλο), σε κύβους
3 μεγάλα αυγά
10 κ. σ. τριμμένο πεκορίνο, μοιρασμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση



Η πραγματική συνταγή της Καρμπονάρα

Πετάξτε μακριά από την καρμπονάρα σας την κρέμα γάλακτος και το ετοιματζίδικο μπέικον.

Οσοι αγαπούν την ιταλική κουζίνα γιατί είναι απλή, αυθεντική, γεμάτη αγάπη και γεύσεις, δεν τρώνε ποτέ καρμπονάρα έξω γιατί απλούστατα έχει δολοφονηθεί πριν ακόμη μπει στο πιάτο τους.

 

Αυθεντική ιταλική καρμπονάρα

Υλικά
-1 πακέτο σπαγγέτι
-4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα
-4 αβγά
-1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-1 κουτ. σούπας βούτυρο
-αλάτι, πιπέρι

 

Τέλεια καρμπονάρα φούρνου με κοτόπουλο

Μια διαφορετική εκδοχή της καρμπονάρας που συνδυάζεται μοναδικά με κοτόπουλο.

 

Υλικά Συνταγής

Για το κοτόπουλο