Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Καρμπονάρα



Η πραγματική συνταγή της Καρμπονάρα

Πετάξτε μακριά από την καρμπονάρα σας την κρέμα γάλακτος και το ετοιματζίδικο μπέικον.

Οσοι αγαπούν την ιταλική κουζίνα γιατί είναι απλή, αυθεντική, γεμάτη αγάπη και γεύσεις, δεν τρώνε ποτέ καρμπονάρα έξω γιατί απλούστατα έχει δολοφονηθεί πριν ακόμη μπει στο πιάτο τους.

 

Αυθεντική ιταλική καρμπονάρα

Υλικά
-1 πακέτο σπαγγέτι
-4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα
-4 αβγά
-1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-1 κουτ. σούπας βούτυρο
-αλάτι, πιπέρι

 

Τέλεια καρμπονάρα φούρνου με κοτόπουλο

Μια διαφορετική εκδοχή της καρμπονάρας που συνδυάζεται μοναδικά με κοτόπουλο.

 

Υλικά Συνταγής

Για το κοτόπουλο



Λαχταριστή πίτσα καρμπονάρα για μικρούς και μεγάλους

Μια συνταγή που θα λατρέψετε!

Υλικά:

Για την βάση

500 γρ αλεύρι 00
400 ml χλιαρό νερό
1 φακελάκι 8 γρ. ξερή μαγιά
½ κουτ. γλ.  ζάχαρη
5 κουτ. σουπας. ελαιόλαδο
1½ κουτ. γλ. Αλάτι
½ κουτ. γλ. Ξερό βασιλικό

Τα υλικά της γέμισης