Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

καρδιοχειρουργος



Βρήκα το Χριστό! φώναζε κλαίγοντας ο Χειρουργός

Κάποιο αγοράκι μπήκε επειγόντως στις Πρώτες Βοήθειες ενός νοσοκομείου. Ύστερα από επείγουσες εξετάσεις, ο γιατρός αποφάνθηκε τα εξής: «Θα ανοίξω την καρδιά σου…»

Το αγοράκι τον διέκοψε απότομα: «Μέσα στην καρδιά μου θα βρείτε το Χριστό»

Ο χειρουργός τον κοίταξε περίεργα και καθώς δεν πίστευε, σούφρωσε τα φρύδια του και του είπε:



Ποιος ήταν ο καρδιοχειρουργός που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη σύζυγό του;

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε την Κυριακή 20 Αυγούστου ο Χρήστος Λόλας. Ο γνωστός καρδιοχειρουργός σκοτώθηκε μαζί με την σύζυγό του, Κλώντια, σε τροχαίο.



Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο καρδιοχειρουργός Χρήστος Λόλας και η σύζυγός του

Μεγάλη απώλεια για τον κόσμο της Ιατρικής. Ο γνωστός καρδιοχειρουργός Χρήστος Λόλας έχασε την ζωή του μαζί με την σύζυγό του Κλώντια σε τροχαίο που έγινε το απόγευμα της 20ης Αυγούστου.



"Όπου ταξίδεψε η καρδιά"

Ο διεθνούς φήμης καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράπας παρουσιάζει το φωτογραφικό του λεύκωμα "Όπου ταξίδεψε η καρδιά" στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
 
Η Παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και θα συντονίσει ο Σταύρος Νιάρχος.
 


Ο μάγος της καρδιοχειρουργικής Κρίστιαν Μπάρναρντ: Ο γιατρός που πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στον κόσμο!

Ήταν στις 3 Δεκεμβρίου 1967 όταν ο σπουδαίος καρδιοχειρουργός, ο «γιατρός με τα χρυσά χέρια», άνοιξε ένα νέο χρυσό κεφάλαιο στα ιατρικά χρονικά με την πρώτη πετυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς από άνθρωπο σε άνθρωπο.



Καρδιοχειρουργός μιλάει για την απάτη της χοληστερίνης!!!

Εμείς οι γιατροί με όλη μας την εκπαίδευση , τη γνώση και την εξουσία, αποκτούμε συχνά ένα αρκετά μεγάλο εγώ και είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος. Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση.
Δεν σας κρύβω ότι κάναμε λάθος.

 

Ο Δρ Dwight Lundell

στο PreventDisease