Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

καρδιακή ανακοπή



Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο: Πεντάχρονο αγοράκι πέθανε από ανακοπή

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 08:00 σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, όταν ένα παιδάκι μόλις πέντε ετών, υπέστη ανακοπή στο σπίτι του, στην οδό Ανδρομάχης και πέθανε.



Φτιάχτηκε ρομπότ που μπορεί να πάθει… καρδιακή ανακοπή

Συναντήσαμε τον HAL για πρώτη φορά στο «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Τώρα, κάνουμε τη γνωριμία ενός άλλου HAL: ενός προσομοιωτή ασθενούς παιδιατρικής κλινικής, που έχει εκφράσεις ζωντανού ανθρώπου, που μπορεί να εκφράσει συναισθήματα, να κάνει κινήσεις, να μιλάει.

 



Χιου Χέφνερ: Τα πάντα για το βακτήριο που οδήγησε στην καρδιακή ανακοπή – Συμπτώματα, αίτια, θεραπεία

Η λοίμωξη που οδήγησε στον θάνατο του Χιου Χέφνερ προκλήθηκε από το E.coli, ένα κοινό βακτηρίδιο που συχνά επιβιώνει στους ενήλικες, αλλά μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές σε ηλικιωμένους και μικρά παιδιά.
 


Έφυγε από ανακοπή καρδιάς ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ «σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στις 03.30 το πρωί απεβίωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Βγενόπουλος από καρδιακή ανακοπή».



Βρετανία: Κολυμβητής έπαθε καρδιακή ανακοπή προσπαθώντας να διασχίσει τη Μάγχη

Η μακάβρια λίστα με τους κολυμβητές που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να ολοκληρώσουν το διάπλου του καναλιού της Μάγχης δυστυχώς μεγάλωσε σήμερα.