Μία Ροδίτισσα στην πρώτη θέση του διαγωνισμού για τον «Καλύτερο νεαρό σεφ της Ευρώπης 2019»
25
Οκτωβρίου
2019
- 19:00
Τελευταία τροποποίηση στις 25 Οκτωβρίου, 2019 - 19:00
Η 24χρονη Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού κατέκτησε την πρωτιά στον γαστρονομικό διαγωνισμό για τον «Καλύτερο νεαρό σεφ της Ευρώπης 2019» («European Young Chef Award 2019»), που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, με το Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τέχνης και Τουρισμού (IGCAT), στις 23 και 24 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Rodos Pa