Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ιρμα



Κυκλώνας Ίρμα: Οκτώ νεκροί σε οίκο ευγηρίας στη Φλόριντα. 115 τα θύματα σε ΗΠΑ και Καραϊβική

Τρεις ημέρες μετά το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα, οι εκτεταμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση έχουν τραγικές συνέπειες στη Φλόριντα όπου οκτώ ηλικιωμένοι έχασαν την ζωή τους, με τις αρχές να αποδίδουν τους θανάτους αυτούς στην έλλειψη κλιματισμού στον οίκο ευγηρίας όπου διέμεναν.



Ίρμα: Η διακοπή ρεύματος σε γηροκομείο σκότωσε 5 ηλικιωμένους

Πέντε ηλικιωμένοι πέθαναν σε έναν οίκο ευγηρίας στη Φλόριντα, που δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα από την περιοχή, μετέδωσε σήμερα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.



Δώδεκα νεκροί από τον κυκλώνα Ίρμα στη Φλόριντα

Ο κυκλώνας Ίρμα προκάλεσε τουλάχιστον 12 θανάτους κατά το καταστροφικό του πέρασμα από τη Φλόριντα, σύμφωνα με έναν νεότερο απολογισμό που δημοσιοποίησαν οι αρχές της Πολιτείας αυτής των νότιων ΗΠΑ.



Κρατούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την Ίρμα και δραπέτευσαν

Η βρετανική κυβέρνηση παραδέχτηκε σήμερα ότι περισσότεροι από 100 επικίνδυνοι κρατούμενοι δραπέτευσαν από μια φυλακή στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα που άφησε πίσω εννέα νεκρούς, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό των τοπικών αρχών.



Τυφώνας "Ιρμα": Τεράστιες οι ζημιές σε Φλόριντα και Νότια Καρολίνα - Σε επιφυλακή οι Αρχές

Μπορεί ο υπερκυκλώνας «Ίρμα» να έχει πλέον αποδυναμωθεί σε τροπική καταιγίδα, όμως το πέρασμά του από τη Φλόριντα ήταν άκρως καταστροφικό.



Η Ιρμα σάρωσε τη Φλόριντα και εξασθένησε. 3 νεκροί και καταστροφές (LIVE)

Ο κυκλώνας Ιρμα που συνεχίζει την πορεία του κατά μήκος της δυτικής ακτής της Φλόριντα υποβαθμίσθηκε σήμερα στην κατηγορία «1», αλλά συνεχίζει να αποτελεί σημαντική απειλή, ανακοίνωσε η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία.