Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Ηνωμένο Βασίλειο



«Ο Άνθρωπος του Θεού» στο Ηνωμένο Βασίλειο: Συνεχίζονται οι προβολές

Συνεχίζει το ταξίδι της στην μεγάλη οθόνη η πολυβραβευμένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Μan Of God), η οποία είναι αφιερωμένη στη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου, κερδίζοντας παράλληλα τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο.

 



ΕΟΔΥ: Εγρήγορση για τα περιστατικά οξείας ηπατίτιδας στο Ηνωμένο Βασίλειο

«Τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός περιπτώσεων οξείας ηπατίτιδας, σε παιδιά. Σε κανένα περιστατικό δεν απομονώθηκε ιός ηπατίτιδας (Α έως Ε) και δεν παρατηρήθηκε επιδημιολογική συσχέτιση με ταξίδια.



Nοσηλευτής έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε πως είναι εκατομμυριούχος

Ένας Βρετανός νοσηλευτής παράτησε τη δουλειά του μετά από ένα τεστ DNA που επιβεβαίωσε ότι είναι κληρονόμος ενός ακινήτου 1.500 στρεμμάτων, αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Τζόρνταν Αντλαρντ Ρότζερς, 31 ετών, σκεφτόταν εδώ και καιρό ότι μπορεί να είναι ο γιος του Τσαρλς Ρότζερς, ενός πάμπλουτου ερημίτη που κατοικούσε στο κτήμα Πένροουζ της Κορνουάλης.



Μετά τη Νότρε Νταμ οι Βρετανοί φοβούνται μη πιάσει φωτιά το Γουέστμινστερ

Την άμεση ανάγκη ανακαίνισης του Γουέστμινστερ, του εμβληματικού κτηρίου της βρετανικής δημοκρατίας, ξύπνησαν οι δραματικές εικόνες της φλεγόμενης Notre Dame.



23χρονη έπαθε εγκεφαλικό από μία απλή κίνηση - Συμβαίνει μία στο εκατομμύριο

Συμβαίνει μία στο εκατομμύριο αλλά στην περίπτωση μιας 23χρονης δεν ισχύει κάτι τέτοιο που έπαθε εγκεφαλικό από μία απλή κίνηση που κάνουμε όλοι!

Πιο συγκεκριμένα, όλοι μας έχουμε κάποιες συνήθειες όσον αφορά στο σώμα μας που μας φαίνονται εντελώς αθώες.

Μία από αυτές είναι το να κάνουμε «κρακ» τον λαιμό μας όταν τεντωνόμαστε ή θέλουμε να τον αποφορτίσουμε.



Γνωρίστε τον νέο Ομπάμα - Θέλει να γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας!

Γιος μετανάστη από την Νιγηρία, ο Τσούκα Ουμούνα (Chuka Umunna) εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τους Εργατικούς της Βρετανίας το 2010.