Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

χρυσου



Ελεύθεροι οι "αρχηγοί" της δεύτερης ομάδας του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού

Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς για την συμμετοχή τους κατά την κατηγορία στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.



Στην Τουρκία στέλνει τα αποθέματα χρυσού η Βενεζουέλα

Στην Τουρκία θα στέλνει εφεξής τα αποθέματα χρυσού η κεντρική τράπεζα της Βενεζουέλας, μετά το νέο κύμα κυρώσεων εις βάρος της κυβέρνησης του Καράκας.

Η Βενεζουέλα, για αρκετά χρόνια, αγόραζε χρυσό από μεταλλωρύχους της χώρας και στη συνέχεια, τον έστελνε στην Ελβετία προκειμένου να πιστοποιηθεί ως μέσο αγοράς συναλλαγματικών αποθεμάτων.



Hürriyet: Η Τουρκία απέσυρε όλα τα αποθέματα της σε χρυσό από τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, η Άγκυρα έλαβε την απόφαση αυτή εξαιτίας της επιδείνωσης των σχέσεων της με την Ουάσιγκτον, η οποία προκλήθηκε λόγω διαφωνιών σε μια σειρά από περιφερειακά και διμερή ζητήματα



Mπολτ: «Στον τελικό, θα είμαι έτοιμος για τη μάχη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Θα παλέψω γι' αυτό.»

Ο Γιουσέιν Μπολτ κυνηγά να πετύχει το ακατόρθωτο μέχρι σήμερα, δηλαδή ένας Ολυμπιονίκης του στίβου να κατακτήσει για 3η φορά το χρυσό μετάλλιο σε τρία αγωνίσματα.

Νικητής στα 100μ., στα 200μ. και στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ., τόσο στο Πεκίνο όσο και Λονδίνο, θα προσπαθήσει να πετύχει το ίδιο και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.



Δεκαεξάχρονη βρήκε σε λίμνη της Γερμανίας ράβδο χρυσού

Ράβδο χρυσού αξίας 16.000 ευρώ βρήκε την περασμένη εβδομάδα μια νεαρή Γερμανίδα, την ώρα που έκανε το μπάνιο της σε λίμνη της Βαυαρίας, έγινε γνωστό σήμερα, Τετάρτη, από την τοπική αστυνομία.

Η 16χρονη βρήκε τον «θησαυρό» αυτό, βάρους 500 γραμμαρίων, σε βάθος δύο μέτρων στη λίμνη Κένινγκζεε, κοντά στην οποία περνούσε τις καλοκαιρινές της διακοπές.