Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

χρόνο



Δείτε πώς το Facebook και το Instagram θα μας ενημερώνουν για τον χρόνο που περνάμε στα social media

Ζούμε στο 2018 και τα social media παίζουν μεγάλο και σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.



Eurogroup: Σκληρό παζάρι στο και διαφωνίες για τον χρόνο επιμήκυνσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πιο κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα, στο Λουξεμβούργο. Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που εξέπεμψαν σχεδόν όλοι οι υπουργοί Οικονομικών προσερχόμενοι στη συνεδρίαση, αναφορικά με λύση για το ελληνικό ζήτημα.



Επίδομα στέγασης: Μέχρι και 2.520 ευρώ το χρόνο στους δικαιούχους

Από 840 ευρώ έως και 2.520 ευρώ το χρόνο μπορεί να φθάσει η συνολική ετήσια επιδότηση στέγασης βάσει της συμφωνίας που «κλείδωσε» κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και των εκπροσώπων των θεσμών στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης.



Κουβαλούσε το δαχτυλίδι τον αρραβώνων της για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να το ξέρει

Όταν ο νεαρός Terry από την Αυστραλία αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του ήξερε ότι δεν θα πρέπει να είναι καθόλου συνηθισμένη.

Γι' αυτό το λόγο, η κοπέλα του, Anna, είχε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της χωρίς να το ξέρει για πάνω από ένα χρόνο.



Νεαρός Βούλγαρος λήστεψε 50χρονο

Μετά από έρευνες που κράτησαν μια εβδομάδα, εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει σε βάρος ενός 50χρονου Ινδού μετανάστη μέσα στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο και ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες.



Η ΕΕ παρατείνει για ένα χρόνο τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέτεινε επίσημα σήμερα για ένα χρόνο τις κυρώσεις που είχε υιοθετήσει σε βάρος της Μόσχας μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία το 2014, οι οποίες απαγορεύουν κυρίως τις επενδύσεις και τις εισαγωγές προς την ΕΕ προϊόντων της χερσονήσου.