Χριστουγεννιάτικο τραπέζι διαφορετικό με «μεθυσμένο» μοσχαράκι, δαμάσκηνα και μανιτάρια!
25
Δεκεμβρίου
2021
- 11:01
Τελευταία τροποποίηση στις 25 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:01
Ένα από τα διλλήματα των Χριστουγέννων είναι γαλοπούλα ή χοιρινό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;Θα σας προτείνουμε λοιπόν κάτι διαφορετικό: Χριστουγεννιάτικο μοσχάρι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, «μεθυσμένο» με κρασί και κονιάκ, συνοδευμένο από δαμάσκηνα και μανιτάρια, πλούσιο σε αρώματα, μοσχομυριστό, χορταστικό και πάνω απ΄όλα υγιεινό.