Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025 -

Χριστουγεννιάτικο μοσχάρι στην κατσαρόλα



Χριστουγεννιάτικο τραπέζι διαφορετικό με «μεθυσμένο» μοσχαράκι, δαμάσκηνα και μανιτάρια!

Ένα από τα  διλλήματα των Χριστουγέννων είναι γαλοπούλα ή χοιρινό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;Θα σας προτείνουμε λοιπόν κάτι διαφορετικό: Χριστουγεννιάτικο μοσχάρι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, «μεθυσμένο» με κρασί και κονιάκ, συνοδευμένο από δαμάσκηνα και μανιτάρια, πλούσιο σε αρώματα, μοσχομυριστό, χορταστικό και πάνω απ΄όλα υγιεινό.