Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με πορτοκάλι - Χωρίς λάδι
13
Μαρτίου
2019
- 21:16
Τελευταία τροποποίηση στις 13 Μαρτίου, 2019 - 21:16
Συστατικά
4 χοιρινές μπριζόλες με το κόκκαλο πάχους 2-3 εκ. η κάθε μία
120 γρ. χυμό πορτοκάλι
2 κ.γ. σόγια σως
¼ κ.γ. μπούκοβο ή όσο θέλουμε
1 κ.γ. αλάτι
¾ κ.γ. μαύρο πιπέρι
120 γρ. γλυκιά μαρμελάδα πορτοκάλι
200 γρ. bbq σως
4 φέτες πορτοκάλι πάχους 6 χιλ.
Μέθοδος Εκτέλεσης