Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Χίο



ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τις Οινούσες- Χίο- Λήμνο- Καστελόριζο -Ρόδο και Σύμη

Ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από τις Οινούσες στα 30.000 πόδια, στις 13:23, και ένα λεπτό αργότερα πέταξε πάνω από τη Χίο στα 30.500 πόδια.



Συμβαίνουν κι αυτά: Ο ΣΚΑΪ μπέρδεψε τη Χίο με την Λέσβο

Όλοι κάνουμε λάθη και ευτυχώς που τα ελληνικά νησιά δεν μετακινούνται στο χάρτη!

Σε γεωγραφικό ατόπημα έπεσε ο  ΣΚΑΙ δείχνοντας με την Χίο να βαφτίζεται  Λέσβο.  Όπως ήταν αναμενόμενο το γραφιστικό αυτό ατόπημα πυροδότησε κανονικό πάρτι στα σόσιαλ μίντια που δεν τους ξεφεύγει τίποτα. 

Επειγόντως μαθήματα γεωγραφίας!!



Χίος: Στο νοσοκομείο με τραύμα στο στήθος Ιρακινός

Στο νοσοκομείο Χίου μεταφέρθηκε ένας 24χρονος Ιρακινός, ο οποίος πληγώθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα με μαχαίρι, λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2017, στον καταυλισμό της Σούδας κατά πάσα πιθανότητα ή στην ευρύτερη περιοχή, αφού οι πρώτες πληροφορίες που ήρθαν δεν ήταν απολύτως σαφείς.



Έκπτωση στα εισιτήρια για Χίο, Λέσβο, Λέρο και Κω

Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές φέτος τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω προσφέρει η «Blue Star Ferries».



Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού από την Πρεσβεία του Ισραήλ στη Χίο: "Βοηθώντας τους φίλους που βοηθούν"

Φέτος, η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποφάσισε να δωρίσει το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού της που προοριζόταν για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ,  στις ανάγκες των ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, προχωρώντας σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στη Χίο.



Ανώνυμη κλήση στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για τα βασανιστήρια στον 3χρονο στη Χίο

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το 3χρονο αγόρι συριακής καταγωγής που βασανιζόταν από τον φερόμενο ως πατέρα του στη Σούδα της Χίου​.