Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

χημειοθεραπειες



Νοσοκομείο Πύργου: 100 καρκινοπαθείς ετοιμάζονται να κάνουν απεργία πείνας

Όπως γράφει η patrisnews.com, αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε απεργία πείνας και χημειοθεραπείας, είναι καρκινοπαθείς από την Ηλεία, οι οποίοι κάθε εβδομάδα αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην Πάτρα για να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία. Η προειδοποίησή τους θα υλοποιηθεί αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα τους, να γίνονται οι θεραπείες τους στο Νοσοκομείο του Πύργου!



Μεγάλο ποσοστό γυναικών με καρκίνο του μαστού μπορούν να μείνουν έγκυοι ένα χρόνο μετά τη χημειοθεραπεία

Η χημειοθεραπεία είναι γνωστό ότι έχει αρνητικές επιπτώσεις στην αναπαραγωγική ικανότητα των γυναικών που εμφανίζουν νέες καρκίνο του μαστού. Ωστόσο, οι επιπτώσεις αυτές μετά το τέλος της χημειοθεραπείας δεν έχουν μελετηθεί αρκετά.

 

 

Νέα θεραπεία κατά του καρκίνου είναι πιο αποτελεσματική από την χημειοθεραπεία

Η επιστημονική κοινότητα έχει επικεντρώσει τις μελέτες της στην ανακάλυψη θεραπειών που θα καταπολεμούν τις ολοένα και αυξανόμενες -εξαιτίας διαφόρων παραγόντων- περιπτώσεις καρκίνων.



Αποχή των νοσηλευτών στο Θεαγένειο – Αναβάλλονται χημειοθεραπείες

Οι νοσηλευτές του Θεαγενείου θα απέχουν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου από τη διαδικασία διάλυσης των χημειοθεραπειών στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ. Γι αυτό το λόγο το Σωματείο Εργαζομένων του Θεαγενείου έχει ζητήσει από τους διευθυντές των Κλινικών να μην υπάρχουν ραντεβού για χημειοθεραπείες την ημέρα της κινητοποίησης.



Τέλος με τις χημειοθεραπείες; Δείτε τη νέα μέθοδο καταπολέμησης του καρκίνου

Αφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας καταπολέμησης του καρκίνου, το...
JOHN HOPKINS HOSPITAL επιτέλους ισχυρίζεται ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος.