Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

χασισοφυτεία



Εντοπίστηκαν χασισοφυτείες σε σημεία ολόκληρης της Ελλάδας

Συντονισμένες δράσεις των Αρχών σε όλη την Ελλάδα οδήγησαν στην σύλληψη καλλιεργητών κάνναβης.

Καθημερινά οι αστυνομικές υπηρεσίες ανακαλύπτουν μίνι χασισοφυτείες, όπως αυτή που εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Λευκίμμης στη Νότια Κέρκυρα.



Άγρια συμμορία στόχευε σε κέρδη €6 εκατ. με τη χασισοφυτεία

Μια άγρια συμμορία 13 τόμων με καλάσνικοφ, πιστόλια και όπλα έστησε ολόκληρη καλλιέργεια κάνναβης σε δύσβατη περιοχή της Βοιωτίας με σκοπό από τη συγκομιδή της κάνναβης από τα 10.100 δενδρύλλια της φυτείας, να βγάλουν κέρδος πάνω από 6.000.000 ευρώ.



Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης σε αποθήκη στη Λέσβο

Δεν πρόλαβαν να... μεγαλώσουν τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε πειραματικά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αποθήκη της ιδιοκτησίας του στην Πέτρα της Λέσβου ένας 35χρονος Έλληνας, δοκιμάζοντας τις δυνατότητες παραγωγής του εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας το οποίο είχε εγκαταστήσει.



Καλλιεργούσαν χασισοφυτείες σε Κιλκίς και Χαλκιδική

Ένα μικρό δάσος από τεράστια χασισόδεντρα με ιδιαίτερη αποδοτική παραγωγή, καλλιεργούσε σε μια αγροτική περιοχή του Κιλκίς ένας 65χρονος Έλληνας ο οποίος έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών μόλις πήγε να περιποιηθεί τα δενδρύλλια.



Μεγάλη χασισοφυτεία στο πανεπιστήμιο Ρεθύμνου

Ο χώρος της τεράστιας χασισοφυτείας που είχαν καλλιεργήσει άγνωστοι μέσα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στην περιοχή του Γάλλου στο Ρέθυμνο, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Όμως, δεν υπήρχε… ούτε ένα δενδρύλλιο!



Αιτωλοακαρνανία: Τριπλή χασισοφυτεία στο ύπαιθρο και σε σπίτι

Στην περιοχή Φυτείες της Αιτωλοακαρνανίας έστησε τρεις... χασισοφυτείες ένας 39χρονος καλλιεργητής που μοίραζε τα δενδρύλλια σε δυο χώρους με πυκνή βλάστηση κοντά στο ποιμνιοστάσιό του, αλλά και ανάμεσα στα λουλούδια στον κήπο του σπιτιού του!

Τα έσοδά του από την διακίνηση της παραγωγής του, μάλιστα, ήταν αρκετά μεγάλα.