Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ



Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 7 – 11 Αυγούστου

Κατά την περίοδο 7 έως 11 Αυγούστου θα καταβληθούν 52,2 εκατ. ευρώ σε 49.650 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Ειδικότερα:

1.Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν την περίοδο 7 έως 11 Αυγούστου οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του Φορέα:



Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 3-7 Απριλίου

65,4 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 95.931 δικαιούχους κατά την εβδομάδα 3-7 Απριλίου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Ειδικότερα:

1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν:



Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 3-7 Οκτωβρίου

75,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 128.500 περίπου δικαιούχους κατά την εβδομάδα 3-7 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Ειδικότερα:

1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν:



Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα 18-22 Απριλίου

Την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Μάϊου και της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε χαμηλοσυνταξιούχους, ανασφάλιστους υπερήλικες, δικαιούχους αναπηρικών επιδομάτων ΟΠΕΚΑ, δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και δικαιούχους Επιδόματος Παιδιού περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 18-22 Απριλίου.



Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ και Υπουργείο Εργασίας

Η πληρωμή των τακτικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για τον Ιανουάριο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- στον προγραμματισμό των καταβολών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων Οργανισμών για την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου-4 Φεβρουαρίου. Συνολικά υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν περί τα 260,1 εκατ. ευρώ σε 836,45 δικαιούχους.